Ήττα με 0 - 3 για την Α.Ε. Αλυζίας στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον νέο Αμφίλοχο.


Δεν τα κατάφερε η Α.Ε. Αλυζίας στον κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης εντός έδρας αγώνα της με τον νέο Αμφίλοχο. Έτσι την περασμένη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, παρουσία πολλών φιλάθλων που πήγαν στο πανέμορφο γήπεδο του Αη Γιώργη για να δουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να στηρίξουν την Α.Ε. Αλυζίας, γνώρισε την ήττα με 0 - 3 στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.
Μετά και την 14η αγωνιστική, που σήμανε την λήξη του πρωταθλήματος, η Α.Ε. Αλυζίας τερμάτισε στην 5η θέση, γεγονός που την αφήνει έξω από την τετράδα των Play Offs για την άνοδο στην Α' κατηγορία και έξω από τα Play Out για τον υποβιβασμό στην Γ' κατηγορία. Έτσι η Α.Ε. Αλυζίας ολοκληρώνει τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις.


Σε μία γενική κριτική του αγώνα, θα λέγαμε ότι το παιχνίδι κρίθηκε δίκαια στην νίκη του νέου Αμφίλοχου, μιας και η ομάδα της Αμφιλοχίας, ήταν σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ο νέος Αμφίλοχος επέλεξε να παραταχθεί με αναπληρωματικούς, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 1η του ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας με 2 - 3, από την γειτονική του ομάδα της Πυραμίς Σαρδηνιών, στο αγώνα με την Α.Ε. Αλυζίας, επέλεξε να κατέβει πλήρης, με όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση του.
Για την ιστορία, η Πυραμίς Σαρδηνίων κατέλαβε την 4η θέση, με 2 βαθμούς διαφορά από την Α.Ε. Αλυζίας και συμμετέχει στα Play Offs της ανόδου στην Α' κατηγορία.

Α' ημίχρονο.
Στο 2ο λεπτό, πλαγιοκοπεί από δεξιά το 7 του Αμφίλοχου, δυνατή σέντρα, αυτογκόλ από τον Νίκο Λυγκώνη της Α.Ε. Αλυζίας, στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα και 0 - 1 το σκορ πολύ γρήγορα.
Στο 6ο λεπτό, νέα πλαγιοκόπηση από δεξιά από το ταχύτατο εξτρέμ του Αμφίλοχου με το 7, αποκρούει δύσκολα ο Ανδρέας Γιαννείος σε κόρνερ.
Στο 31ο λεπτό, πάλι το 7 από δεξιά για το Αμφίλοχο, ξεπερνάει με διαδοχικές ντρίπλες δύο αντιπάλους, συρτή σέντρα στην μεγάλη περιοχή, πλασέ ο 9 του Αμφίλοχου, 0 - 2 το σκορ.
Στο 37ο λεπτό η μεγάλη ευκαιρία της Α.Ε. Αλυζίας να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μπαλιά κάθετη ξυράφι, βγάζει μόνο απέναντι στον τερματοφύλακα του Αμφίλοχου τον Αλέξη Οικονόμου, ο οποίος πλασάρει λίγο άουτ και χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ.
Στο 38ο λεπτό, τράβηγμα για τον Γιάννη Παπανικόλα της Α.Ε. Αλυζίας, αναγκαστική αλλαγή με τον Αποστόλη Λυγκώνη.
Στο 45ο λεπτό, λάθος του σέντερ μπακ της Α.Ε. Αλυζίας Χρήστου Μούχα, κλέβει μπάλα ο 8 του Αμφίλοχου, πλασάρει τον Ανδρέα Γιαννείο και ενώ η μπάλα πάει με δύναμη για γκολ, αποκρούει ο Βασίλης Ζέππος πάνω στην γραμμή, ο οποίος έχει επιστρέψει και καλύψει γρήγορα.

Β' ημίχρονο.
Στο 49ο λεπτό, δυνατό σουτ από πλάγια ο 11 του Αμφίλοχου, αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Ανδρέας Γιαννείος.
Στο 68ο λεπτό, γκολ από τον Ανδρέα Γεωργαλή που ακυρώνεται για οφσάιντ. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι ότι στην μπαλιά του Δημήτρη Σκαρογιάννη, υπάρχει παρεμβολή αντιπάλου και άρα δεν υπάρχει οφσάιντ.
Στο 70ο λεπτό, 2η κίτρινη κάρτα για τον Νίκο Λυγκώνη της Α.Ε. Αλυζίας για διαμαρτυρία στον διαιτητή.
Στο 72ο λεπτό, μετά από ωραία κάθετη πάσα, ο 8 του Αμφίλοχου βγαίνει τετ α τετ, πλασάρει τον Ανδρέα Γιαννείο και ενώ η μπάλα πάει με δύναμη για γκολ, αποκρούει ο Βασίλης Ζέππος πάνω στην γραμμή, ο οποίος έχει επιστρέψει και καλύψει γρήγορα. Ίδια ακριβώς φάση με αυτή του Α' ημιχρόνου.
Στο 82ο λεπτό, τετ α τετ του 7 του Αμφιλόχου με τον Ανδρέα Γιαννείο, ο οποίος τον ανατρέπει, με τον διαιτητή να δίνει αμέσως το πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος το 7 του Αμφιλόχου και 0 - 3 το σκορ. 

Ενδιαφέροντα:
  • Ένταση πριν την έναρξη του αγώνα, με αιτία την επίσκεψη του τερματοφύλακα του Αμφίλοχου στο καμαράκι των διαιτητών και τις παρατηρήσεις του για να υπάρχει καλή διαιτησία, αναφέροντας το γεγονός της εντοπιότητας από την περιοχή της Αλυζίας του ενός από τους δύο επόπτες. Αντίδραση από τους διοικούντες την Α.Ε. Αλυζίας και δημιουργία μίας στιγμιαίας έντασης, με λεκτικές αντεγκλήσεις με τον Πρόεδρο και τον τερματοφύλακα του νέου Αμφίλοχου.
  • Σήμερα στις 07:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, έχει συνεδρίαση του Δ.Σ. της Α.Ε. Αλυζίας, με θέμα το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς για την Α.Ε Αλυζίας και συζήτηση γενικότερων θεμάτων της ομάδας.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 14η αγωνιστική (από το www.olatagoal.gr).


8 σχόλια:

  1. Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα α αμφιλοχος κατεβηκε χωρις τον καλυτερο παιχτη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παιχτης αυτος (Δρακος) ηταν τιμωρημενος.Απεβληθη με δυο κιτρινες στο προηγουμενο ματς στα Σαρδηνια.Παραταυτα ηταν στο γηπεδο και εμψυχωνε τους συμπαιχτες του. Εκ του Δ.Σ. της Α.Ε. Αλυζιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο λεω και εγω. Γιατι το κειμενο λεει οτι ο αμφιλοχος επαιξε ρολο στη διαμορφωση των ομαδων που θα παει παε μπαραζ. Καθε ομαδα καθοριζει τη μοιρα της στο γηπεδο. Ασ νικουσατε την αναγεννηση η τη λεπενου και θα βγαινατε εσεις. Φιλικα

      Διαγραφή
  3. Η χρονιά είναι πλήρως αποτυχημένη τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λεγαμε😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σκοπός της ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου είναι να δόσει ευκαιρία να παίξει η νεολαία της Αλυζίας ποδόσφαιρο και να αθληθεί. Αυτό έγινε και στην αντρική ομάδα και στην παιδική όπου έπαιξαν παιδιά μόνο από την Αλυζία. άρα αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία. τώρα για το αγωνιστικό μέρος αν η φουρνιά των παικτών είναι καλή και προκύψει μία καλή χημεία ομάδας καλοδεχούμενη και η αγωνιστική επιτυχία, αλλά η αγωνιστική επιτυχία δεν είναι ο σκοπός αλλά άλλος και αυτός επετεύχθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περσι υπηρχαν δυο ομαδες ο αλυζιακος που βγηκε δευτερος και ο αοκ που βγηκε τριτος. Και οι δυο ομαδες ειχαν αξιολογους προπονητες.ο χατζαρας που εβγαλε την ομαδα τρεις φορες και ο καραμπαλης που εκανε την καλυτερει πορεια του αοκ τα τελευταια χρονια. Γιατι λοιπον αφου εγινε η ενωσει δεν πηρατε εναν απο τους δυο προπονητες; Αν ο τασος η ο χρηστος εκαναν τις επιλογες και την πορεια που εκανε ο προπονητης σας θα τους ειχατε βγαλει ασχετους. Αν θελετε να γινει μια σωστει πορεια παρτε αποφασεις και να παιζουν αυτοι που πρεπει. Ταλεντο υπαρχει το ειχαν ειχαν αποδειξει οι ομαδες τα τελευταια χρονια. Κια ευτυχως που βοηθησε ο αποστολακης 2 3 παιχνιδια αλλιως αα ειχαμε παρατραγουδα. Τουλαχιστον καντε δυο ομαδες για να παιζουν ολοι.λειπαν απο την ενωσει 2 3 παιχτες που επαιζαν ολα ολ χρονια σε αοκ και καντηλα και καναν τη διαφορα. Και επιτελους καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει αυτη η μοναρχια που υπαρχη στο συμβουλιο.ενταξει να παιζουν τα παιδια απο τον τοπο μας αλλα να μην ξεφτιλιζομαστε ομως γιατι γσες φορες ειδα παιχνιδι χασαμε με τα χερια κατω απο ομαδες γ τοπικου. Απο εναν παλιο ποδοσφαιριστη και φιλαθλο και των δυο ομαδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς δεν έγινε η χάρη μερικών και η ομάδα αυτή όχι απλώς προχώρησε χωρίς το παραμικρό μεταξύ παιχτών προπονητή διοίκησης, αλλά έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια μέχρι τέλους. Απ τις 2 περυσινες ομάδες που πρωταγωνιστησαν έλειπαν όχι ένας και δύο αλλά καμία 10ρια παίχτες πρώτης γραμμής. Τους οποίους για να τους έχουν οι ομάδες οι πρόεδροι βάζαν βαθια το χέρι στην τσέπη κάθε χρονιά. Χωρίς όφελος, από απλό καπρίτσιο για να πρωταγωνιστουν τα χωριά. Και χωρίς επιβράβευση κ απ τον κόσμο. Η αγωνιστική πορεία της ομάδας ήταν αυτή που μπορούσε το υπάρχον υλικό λαμβάνοντας όμως και υπόψιν οτι ο προπονητής προσπαθουσε να παίζουν όλοι οπότε δεν υπηρχε κ σταθερή 11αδα για να μπορεί η ομάδα να βρει ρυθμό.. Όλα τα υπόλοιπα είναι κακεντρεχειες. Όποιος δεν καλύπτεται απ το θέαμα αυτό ας κάτσει στο σπίτι του να βλέπει Πρεμιερ Λιγκ. Δεν είδα όμως κανέναν πιο πάνω να αναφέρει ότι καθ όλη τη χρονιά ο αριθμός των ποδοσφαιριστων στις προπονήσεις δεν έπεσε κάτω από 20 άτομα.. Που άλλες φορές ήταν 25 ακόμη και 30. Ούτε πως πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής παιδιά 15 και 16 χρόνων. Αν δεν είναι αυτό επιτυχία τότε τι είναι? Θα έρθουν κ οι νίκες. Όλα στην ώρα τους. Κ ας μην είναι οι αγωνιστικές νίκες ο βασικός στόχος και σκοπός του ερασιτεχνικό ποδοσφαίρου. Όποιος θέλει όμως να ασκήσει κριτικη(που εντελώς τυχαία πάντα είναι αρνητική) να βγάλει την ταμπέλα του ανώνυμου και να πάει σε ένα συμβούλιο να πει τη γνώμη του. Ή ακόμη να γίνει και μέλος του συμβουλίου να τα κάνει καλύτερα! Η πορτα είναι ανοιχτή για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.