Εξαιρετικό το κλίμα στη χοροεσπερίδα των απανταχού Αστακιωτών στο κέντρο ''Αστροφεγγιά'' (φωτογραφίες).


Πηγή: https://xiromeronews.blogspot.com

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας, σήμερα Κυριακή μεσημέρι 23 Φεβρουαρίου 2020, στο κέντρο ''Αστροφεγγιά''.
Επίσης ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, αλλά λόγοι οικογενειακοί αλλά και λόγοι υγείας τους κράτησαν μακριά, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ και όσους επιδεικτικά αδιαφόρησαν και δεν προσήλθαν (κοινώς σνομπάρησαν), δείχνοντας την εμπάθεια τους όχι απέναντι στα πρόσωπα που απαρτίζουν το Δ.Σ. του Συλλόγου αλλά στον ΣΥΛΛΟΓΟ. Και τους ευχαριστεί γιατί τέθηκαν στην κρίση όλων των παρευρισκομένων, με αποτέλεσμα να δυναμώσουν τον Σύλλογο.
Πιθανόν η εκδήλωση να είχε μεγαλύτερη επιτυχία από πλευράς αριθμού συμμετοχών, αλλά ακόμη και έτσι εμείς προχωράμε ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ...

Επί της ουσίας τώρα:
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Μάντζαρης Ελευθέριος, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χριστίνα Ταπραντζή – Πέτα, ο Προέδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου Αποστόλης Ντίνος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού Αρετή Γριτσίπη, ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, ο πρ. Υπουργός και Αστακιώτης Τάκης Στρατούλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Νέας Σμύρνης Φωτεινή Φωτεινοπούλου, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Γκέλυ Ταπρατζή, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μουρκούσης, κ.α.
Η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά το βράδυ κάτω από τους ήχους της ορχήστρας με τον εξαίρετο ρεμπέτη Γιάννη Λεμπέση.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.