Σχετικά με την απογραφή θέσεων στο Κοιμητήριο του Μύτικα.


Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Μύτικα ότι έχει ξεκινήσει η απογραφή θέσεων ταφής στο κοιμητήριο του Μύτικα, όπως απαιτεί ο υπό διαμόρφωση κανονισμός κοιμητηρίων του Δήμου Ξηρομέρου. Αρκετοί τάφοι όμως δεν έχουν όνομα και είναι δύσκολη η απογραφή τους. Επίσης κάποιοι έχουν αγοράσει χώρο, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη.
Παρακαλούμε πολύ βοηθήστε ώστε να ολοκληρωθεί σωστά η όλη διαδικασία.
Επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2646081281 και 6972407583. Έτσι θα διευκολύνετε ώστε να γίνει σωστά η απογραφή τους, χωρίς να έχουμε πρόβλημα στο μέλλον στη διάθεση των θέσεων.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα

Δημήτρης Φάρρος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.