Προς διαχειριστή Blog «Ξηρομερίτης» κο Κώστα Γεωργούλα.


Κύριε Γεωργούλα η απάντηση μας θα είναι όσο το πιο δυνατόν πιο σύντομη και σε ένα - ένα στα ανακριβή και αναληθή που αναφέρετε, από την αρχή μέχρι το τέλος του πονήματος σας, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 
Στο ευγενέστατο πρόσφατο κείμενο μας, χωρίς ούτε ίχνος προσωπικής επίθεσης (ποτέ στον παρελθόν δεν επιτρέψαμε προσωπική επίθεση στο πρόσωπο σας, ΠΟΤΕ και ούτε θα επιτρέψουμε), παρουσιάσαμε και ενημερώσαμε για τα εξής:
Την απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 2020, που αυτή χαρακτήρισε το κτίριο ως ακατάλληλο, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. Δεν παρουσιάσαμε καμία ακαταλληλότητα κτιρίου ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ. Δεν χαρακτηρίσαμε το κτίριο εμείς ως ακατάλληλο, γιατί δεν ανήκουμε ούτε στο Δ.Σ. της Κοινωφελούς, ούτε στην Τεχνική Υπηρεσία. Πρώτο ψεύδος. Μάλλον τα έχετε μπερδέψει λίγο. Απλή παρουσίαση της απόφασης του Δ.Σ. κάναμε και ενοχληθήκατε από αυτό, για εμάς που την παρουσιάσαμε, και όχι για το Δ.Σ. και την Τεχνική Υπηρεσία που πήρε την απόφαση. Από τα ανεξήγητα φαινόμενα. Μάλλον δεν θέλατε να δημοσιοποιηθεί εξού και η ενόχληση σας. Δηλαδή τι ζητάτε κύριε Γεωργούλα; Να μην πούμε ότι ένα κτίριο που προοριζόταν για ΚΗΦΗ που κόστισε 40 χιλιάρικα, υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς που το εγκαταλείπει; Αυτό ζητάτε; Να πέσει μαύρο; Αν το Δ.Σ. κάνει λάθος να κάνετε την αντιπολίτευση σας και με στοιχεία να τους βγάλετε λάθος και να τα φιλοξενήσουμε και εμείς και να τους ψέξουμε όλοι, που εγκαταλείπουν λαθεμένα ένα κτίριο με 40 χιλιάρικα επενδυμένα.
Στις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε, γράφουμε την ακριβή ημερομηνία τους 22 Μαΐου 2019 (4 μέρες πριν τις εκλογές), άρα δεύτερο ψεύδος, γιατί ο ίδιοι γράφουμε πότε είναι οι φωτογραφίες. Όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, ήδη είχαν κοπεί εντάλματα περί τα 30 χιλιάδες ευρώ https://mytikaspress.blogspot.com/2019/05/2948905.html. Μετά την 26η Μαΐου των εκλογών, σπεύσατε τσάτρα πάτρα μες στο καλοκαίρι, να το ολοκληρώσετε για να το παραδώσετε.
Για το πώς παραδόθηκε το κτίριο που λέτε ότι το αποκρύβουμε, τρίτο ψεύδος, γιατί το δημοσιεύσαμε από δικό σας δελτίο τύπου που μας στείλατε https://mytikaspress.blogspot.com/2019/08/blog-post_71.html χωρίς κανένα ανώνυμο επικριτικό σχόλιο από κάτω, παρά μόνο ένα επώνυμο του Πολιτικού Μηχανικού κ. Πουρνάρα. Η μνήμη σας κ. Γεωργούλα έχει ασθενήσει.
Λέτε ότι παρουσιάσαμε την απόφαση της Κοινωφελούς για να σας θίξουμε προσωπικά. Εμείς που παρουσιάσαμε απλά την απόφαση σας θίγουμε ή η ίδια η απόφαση, την οποία επαναλαμβάνω δεν την πήραμε εμείς; Τέταρτο ψεύδος. Ξεμπερδευτείτε κύριε Γεωργούλα. 
Για το τι θα κάνει το νέο Δ.Σ. για το ΚΗΦΗ Κανδήλας θα κριθεί να είστε σίγουρος. Μην προτρέχετε. Τι να παρουσιάσουμε λοιπόν για το νέο ΚΗΦΗ; Την Τρίτη είδαμε την απόφαση, έτρεξε κάτι για την νέα επιλογή κτιρίου της Κοινωφελούς για ΚΗΦΗ και δεν το ξέρουμε; Να εναρμονιστεί το νέο κτίριο με το ΦΕΚ δεν το λέμε εμείς, η απόφαση της Κοινωφελούς το λέει. Πέμπτο ψεύδος.
Και κλείνουμε τέλος με αυτά τα ειρωνικά και κουτσαβιστικά που λέτε προ το τέλος του χωρίς ειρμό πονήματος σας, νομίζοντας πως θα μας φοβίσετε ή τι άλλο περνά από το δικό σας το μυαλό.
Για την ταμπέλα που τόσο μας χάλασε που λέτε, δεν ξέρουμε καν τι εννοείται. Δικιά σας είναι η ταμπέλα, δικιά σας και η ευεργεσία, εσάς θα μνημονεύουν εις τους αιώνες στην Κανδήλα.


Τα αερολογίες, κοροϊδίες, λαϊκούς δικαστές, τα κίτρινα, τις υπογραφές, τα λαγούμια και τις συνωμοσίες, σας τα επιστρέφουμε ατόφια πίσω, γιατί φαίνεται ότι εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια κύριε Γεωργούλα. 
Επισυνάπτουμε το κείμενο μας ξανά, για να το θυμηθούν οι πολίτες και να δουν την αφορμή του αναληθούς πονήματος σας και αυτά να πάτε να τα πείτε στους κατοίκους της Κανδήλας και να σας απολαύσουμε. Να ανοίξετε και το ΚΗΦΗ να τους ξεναγήσετε, σήμερα θα είναι και καθαρό γιατί μάθαμε μπήκε λάστιχο, σκούπα και φαράσι εξωτερικά.

ΕΞΟΧΩΣ ΦΙΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

ΣΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.