Κέντρο Υγείας Μύτικα: Ευοίωνες ενέργειες.


Του κ. Νίκου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα σήμερα, από τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο μου Δικηγόρο και Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Λευκάδας κ. Παναγιώτη Γληγόρη, ότι το πρόβλημα ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΤΙΚΑ, για το οποίο δημοσιογράφησα τελευταία (δείτε εδώ), κατόπιν ερώτησης του κ. Παναγιώτη Γληγόρη, συζητήθηκε χθες σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λευκάδας.
Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Καλός, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι το θέμα αυτό το συζήτησε με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη ότι αποφάσισαν να το συζητήσουν πάλι σήμερα και ο κ. Τριανταφυλλάκης τον διαβεβαίωσε, ότι από κοινού θα συντονίσουν τις ενέργειές τους, ώστε να τελεσφορήσει η επίλυση του φλέγοντος αυτού προβλήματος.
Μετά την ευχάριστη κοινή ενέργεια των δύο Δημάρχων, επικοινώνησα με τον Αναπληρωτή Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νικόπουλο, ο οποίος τελευταία έχει αναλάβει την ευθύνη για την αντιμετώπιση της επιδημίας στη Δυτική Ελλάδα, στα Ιόνια Νησιά και την Ήπειρο και βρίσκεται στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, το οποίο είναι «σημείο αναφοράς του Κορωναϊού». Όπως μου τόνισε την Τρίτη θα βρίσκεται στην έδρα της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα. Του ανέφερα για τις κοινές ενέργειες των δύο Δημάρχων και η βοήθεια και η στήριξη του κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Μου τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό των Δημάρχων και του λαού της περιοχής. Το ευχόμαστε!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ! και οπωσδήποτε των ΑΠΟΔΗΜΩΝ  μας, που ο αγαπητός κ. Παναγιώτης Χολής, μας υποσχέθηκε ΠΡΩΤΟΣ!
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ!
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ!
Του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη!
Της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ιονιών Νήσων κ. Κράτσα!
Μύτικας - Κάλαμος - Κάστος. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
Ο επάρατος Κορωναϊός μας απειλεί. ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, Ο ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΙΜΗΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ!


Μύτικας Αιτ/νίας 10-4-2020

Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος
Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου (FNSI)

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος Ο/Η ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ είπε...
  .
  ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ
  ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΝΟΙΏΘΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΝΙΚΟ ΝΤΑΗ
  ΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΥΤΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΥΖΙΑΣ Η ΣΟΛΙΟΥ.
  ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ
  ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕUROGROUP ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ 8 ΔΙΣ
  NA ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΤΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥ ΜΥΤΙΚΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν δεν ήταν άνθρωποι σαν τον κύριο Νταη, για να μην πω αν δεν υπήρχε ο κύριος Νταης, ούτε η τράπεζα θα είχε ανοίξει στο Μυτικα, ούτε Κέντρο Υγείας θα είχε χαρακτηριστεί το ιατρείο, ούτε πολλά άλλα. Βήμα βήμα γίνονται όλα αγαπητέ. Τώρα αυτό τον καημό με τα λειτουργικά έξοδα δεν μπορώ να τον καταλάβω. Κουνηθειτε λίγο μπας και πάρει μπροστά αυτός ο τόπος. Σας έφαγε η καρέκλα και η υψηλή θεωρία. Κάντε τίποτα. Πολύ μούχλα αδερφάκι μου. Πολύ μούχλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.