Συγκινητικές γιορτινές ευχές από νεαρά ζευγάρια της Κανδήλας, προς το ζεύγος Γεωργίου και Ζωής Μούτου, για την οικονομική βοήθεια των 1.000 € για κάθε παιδί που γεννιέται στην Κανδήλα.


Κύριε Γιώργο, κυρία Ζωή, ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια που δώσατε στις οικογένειες  μας. Ευχόμαστε να σας δίνει δύναμη και υγεία ο Θεός.
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος που αναμένουμε και σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας, από την μακρινή Νέα Ζηλανδία, στην Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτ/νίας. Μας λείψατε αυτό το Καλοκαίρι. Καλή αντάμωση να έχουμε.

Οικογένειες: Φώτη Λυγκώνη, Γιώργου Αποστολάκη, Βασίλη Λυγκώνη, Ανδρέα Λίλα, Ηλία Λιβιτσάνη, Θωμά Φραγκογιάννη, Λάκη Βαρδή, Σωτήρη Χασακή, Κώστα Παλμπά.

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΛΟΥΜΠΑ26 Δεκεμβρίου 2020 - 12:04 μ.μ.

    Να σας ζήσουν τα μωρά σας και να σκορπάνε πάντα τη χαρά όπως δώσανε και σε μας χαρά, με αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες, μέσα στη σκοτεινή περίοδο που διανύουμε.΄Χρόνια πολλά στον κ. Γιώργο και την κ. Ζωή και ευχές για ό,τι καλύτερο στην οικογένειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.