Ξεκίνησαν οι εργασίες της 1ης εργολαβίας στο Κ.Υ. Μύτικα. Στόχος η αποπεράτωση και παράδοση του για χρήση, από τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.


Από τις 27 Νοεμβρίου 2020 σας ενημερώσαμε για την πρόθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ., να κινηθεί, να ολοκληρώσει και να παραδώσει το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, μέσω τριών εργολαβιών.
Μία πρώτη εργολαβία για τις εργασίες εξωτερικού χώρου 50.000 €, μία δεύτερη για κόμπακτ βιολογικό 50.000 € και μία τρίτη 100.000 € για τον εσωτερικό του χώρο και εξοπλισμό.
Από την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η 1η εργολαβία εγκαταστάθηκε και ξεκίνησαν οι εργασίες. Για το τι αφορούν αυτές, μπορείτε να δείτε εδώ.
Η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε το έργο αυτό ουσιαστικά ημιτελές, και από τον 1ο μήνα της θητείας της, με αλλεπάλληλα ραντεβού και προσωπικές συνεννοήσεις του Δημάρχου Ξηρομέρου, γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, δρομολογήθηκε και έγινε καταρχήν η διοικητική παραλαβή του έργου από την 6η Υ.ΠΕ στις 2 Ιουλίου 2020 (δείτε εδώ), ώστε η 6η Υ.ΠΕ να αναλάβει επίσημα και αποκλειστικά την ευθύνη της ολοκλήρωσης του πολύπαθου έργου, που το περιμένουν με αγωνία οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Δ.Ε. Αλυζίας, του Καλάμου και του Καστού.
Ένα πλήρες ιστορικό για το έργο και για τις μεγάλες ευθύνες να έχουμε μετά από 11 χρόνια κατασκευής ένα ανολοκλήρωτο έργο, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.




2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή εξέλιξη.
    Σάν εμβολιαστικό κέντρο
    πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι σύντομα να τελειώσει και να λειτουργήσει. Χρειαζόντανε να έρθει ένας γιατρός για να μπει το νερό στο αυλάκι και η βοήθεια κάποιων ενεργών πολιτών όπως ο Νίκος ο Νταής και η κινητοποίηση του Δ/ντη του ΚΥ Μύτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.