Δράσεις για επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας από την Κοινότητα Μύτικα.


Οι παρεμβάσεις στον Μύτικα συνεχίζονται με την βοήθεια 4 εργαζομένων οκταμήνων και με ενέργειες του Προέδρου του Μύτικα Δημήτρη Φάρρου, του Αντιδημάρχου Αλυζίας Πάνου Παληογιάννη και του τοπικού συμβούλου Νίκου Λυγκώνη.
Με χαμηλούς τόνους, με διάθεση πραγματικής συνεργασίας με την δημοτική αρχή, αθόρυβα και αποτελεσματικά, ο Πρόεδρος του Μύτικα προσπαθεί όσο περνάει από το χέρι του να λύνονται τα καθημερινά προβλήματα του χωριού, παρουσιάζοντας απλά φωτογραφική τεκμηρίωση στην σελίδα του στο Facebook, χωρίς πολλά πολλά λόγια.

Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Μύτικα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια.......Γιατί μαζί μπορούμε....
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.