Μηδενικό τέλος κοινοχρήστων χώρων προς το Δημοτικό Συμβούλιο, εισηγήθηκε η δημοτική αρχή μέσω της Οικονομικής Επιτροπής.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που συνεδρίασε σήμερα στις 06:00 μ.μ., εισηγείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην επιβληθεί φέτος τέλος κοινοχρήστων χώρων για τους επαγγελματίες (τραπεζοκαθίσματα), δηλαδή μηδενικό τέλος, για να στηρίξει και ο Δήμος Ξηρομέρου έμπρακτα τους δοκιμαζόμενους επαγγελματίες της εστίασης του Δήμου Ξηρομέρου, οι οποίοι έχουν πληγεί πάρα πολύ από την πανδημία.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ορθό το μέτρο. Θα πρέπει να ξαναδούν το θέμα με τα νερά. Απαράδεκτη τακτική χωρίς καμιά διαφοροποίηση από τους προηγούμενους. Δεν έχουν μόνο τα μαγαζιά ανάγκη. Η κοινωνία πλήττεται άγρια. Μήπως να μας έστελναν κάθε μήνα λογαριασμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.