Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ. της ειδικής και τακτικής συνεδρίασης, την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.
Η συνεδρίαση αποτελείτε από δύο μέρη βίντεο, διότι κόπηκε το διαδίκτυο στον υπολογιστή που έκανε την ζωντανή μετάδοση. Χάθηκαν 14 λεπτά περίπου ανάμεσα στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 3ου θέματος (το 2ο αναβλήθηκε). Το μέρος 1 του βίντεο ξεκινά στο 08:38.


ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2019 (Εισηγήτης ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
----------------------------------

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στις Ενεργειακές Κοινότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
2) Έγκριση του Καταστατικού της Ενεργειακής Κοινότητας της Περιφέρειας ΔυτικήςΕλλάδας. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
3) Έγκριση της «Αναγκαστικής προσκύρωσης καταργηθέντος κοινοχρήστου χώρου, με απευθείας εξαγορά του προσκυρωτέου εδαφικού τμήματος, για προσκυρούμενο τμήμα στο Ο.Τ. 318, της επέκτασης σχεδίου πόλεως Αστακού, σύμφωνα με την 2/1996 κυρωμένη πράξη εφαρμογής του, επί της υπ΄αριθμ. 7623/24-9-2020 αιτήσεως του Γεωργίου Ντίνου». Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
4) Έγκριση της εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του Προυπολογισμού το 4ο Τρίμηνο οικονομικού έτους 2020. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Σωτ. Γερόλυμος.
5) Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για τους αναρτηθέντες Δασικούς Χάρτες. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Παν. Τζαχρήστας.
6) Συζήτηση της προτάσεως του Δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου για την κατασκευή προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά στην πλατεία του Αστακού και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου προς τιμήν του. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
7) Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για παράταση του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.
8) Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.

Μέρος 1

Μέρος 2

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.