Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Χρηματοδοτήσεις για κλιματικά ουδέτερες πόλεις με έξυπνες εφαρμογές». Οι σύνδεσμοι παρακολούθησης.


29 Μαρτίου 2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρηματοδοτήσεις για κλιματικά ουδέτερες πόλεις με έξυπνες εφαρμογές.

Την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00 - 14.30 η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Patras - Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Χρηματοδοτήσεις για κλιματικά ουδέτερες πόλεις με έξυπνες εφαρμογές».
Στη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστεί η πρωτοβουλία CLIMATE-NEUTRAL & SMART CITIES του προγράμματος Ορίζοντας Ευρώπη καθώς και η δράση για την ενεργειακή Αυτονομία των Αντικυθήρων, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας - European Research Council (ERC).
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας αναφορικά με την εφαρμογή των προαναφερόμενων πρωτοβουλιών και την χρηματοδοτήσεων που παρέχονται από την Ε.Ε για την στήριξη των ευρωπαϊκών πόλεων προς τη συστημική τους αλλαγή, ώστε να καταστούν μέχρι το 2030 κλιματικά ουδέτερες.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Δείτε εδώ την αφίσα της διαδικτυακής εκδήλωσης και παρακάτω τους δύο συνδέσμους παρακολούθησης:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.