Ψηφίστηκε και από το Μεσολόγγι η εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο, για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την εκπόνηση μελετών, για να αποκτήσει ο Αστακός σύγχρονο νέο κτίριο Γυμνασίου.


Με σημερινή ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που ήδη αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ψηφίστηκε η εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο κ. Λύρο, για υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των δύο Δήμων, που αφορά τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας της επιβλέπουσας υπηρεσίας, στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Νωρίτερα η συγκεκριμένη προγραμματική σύμβαση, είχε περάσει στις 17 Μαρτίου και από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου.
Στόχος των διαδικασιών που έχουν εκκινήσει και τρέχουν, να αποκτήσει ο Αστακός σύγχρονο νέο κτίριο Γυμνασίου.
Είναι μία διαδικασία που τηρουμένων των συνθηκών, θα πάρει αρκετό χρόνο, αλλά είναι η αρχή και τα πρώτα απαραίτητα βήματα, για να αποκτήσει ο Αστακός μία αναγκαία υποδομή στον τομέα της Παιδείας που την δικαιούται.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο, με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.