Νίκος Ζώγας: Η αποκατάσταση του δρόμου Σουπί - Παλαιομάνινα είναι γεγονός!


Μεγάλη μέρα η σημερινή!
Μέρα που επιτέλους μετά από πολλά χρόνια υλοποιείται ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Παλαιομάνινας, Στρογγυλοβουνίου - Πηγαδίων αλλά και όλων των Δημοτών!
Πρόκειται για τον δρόμο που συνδέονται αυτά τα χωριά με τον Αστακό την έδρα του Δήμου, Σουπί - Παλαιομάνινα.
Ένα έργο που τόσα χρόνια έπαιζε τον ρόλο της μπάλας που την πετούσαν πότε στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας και πότε του Δήμου!
Τελικά ο Περιφερειάρχης κος Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και έργων κος Θανάσης Μαυρομμάτης, έδειξαν ευαισθησία και είχαν το σθένος να υλοποιήσουν αυτό το τόσο μεγάλο έργο για την περιοχή!
Θέλω να τους ευχαριστήσουμε προσωπικά και εγώ και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γιάννης Ζορμπάς, διότι αυτό το έργο ήταν διακαής επιθυμία να υλοποιηθεί!
Όμως δεν είναι ο μόνος δρόμος που χρειάζεται άμεσα επίλυση, επιθυμία λοιπόν και δίκη μου και του κου Ζορμπά είναι να ενταχθεί στα έργα αποκατάστασης και ο δρόμος Βαλόστρατο - Χρυσοβίτσα, Αγράμπελο - Πηγάδια και Παλαιομάνινα - Πεντάλοφος που συνδέεται με την Ιόνια Οδό. Αυτό το αίτημα, το οποίο εξέφρασα στην σημερινή επίσκεψη που έκανε στο σημείο Σουπί σήμερα ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μαυρομματης και είχα την χαρά και την τιμή να τον συγχαρώ από κοντά και τον ίδιο αλλά και να μεταφέρει τις ευχαριστίες μου και στον ίδιο τον Περιφερειάρχη.
Ο κος Μαυρομμάτης μου απάντησε ξεκάθαρα ότι οι δρόμοι Βαλάστρατο - Χρυσοβίτσα και Αγράμπελο - Πηγάδια, βρίσκονται στην αρμοδιότητα του Δήμου Ξηρομέρου, η Περιφέρεια έχει στον σχεδιασμό της πρώτα να υλοποιήσει ότι υπάγεται στην δίκη της αρμοδιότητα και εν συνεχεία με όσες δυνατότητες έχει να προχωρήσει και σε αλλά έργα.
Όσο για τον δρόμο Παλαιομάνινα - Πεντάλοφος, λόγω της μεγάλης απόστασης θα μελετήσει το θέμα με μεγάλη ευαισθησία!

Με τιμή

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός
Σύμβουλος Ξηρομερου

Ζώγας Νικόλαος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.