Συμβαίνει τώρα: Ξεκίνησαν εργασίες ανακατασκευής του επαρχιακού δρόμου Βαλόστρατο - Παλαιομάνινα.Ξεκίνησαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος οι εργασίες βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Βαλόστρατο - Παλαιομάνινα. Συγκεκριμένα πραγματοποιείται καθαρισμός των πρανών της οδού, κατασκευή οδοστρωσίας, και η εκκίνηση των εργασιών ασφαλτόστρωσης. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια.
Στο σημείο των εργασιών βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Σωτήρης Μακρής, κ. Παναγιώτης Παληογιάννης, κ. Παναγιώτης Τζαχρήστας, ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Κιτσοπάνος Παναγιώτης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ζώγας, ο Πρόεδρος Στρογγυλοβουνίου κ. Δημήτρης Χολέβας, ο Πρόεδρος Παλαιομάνινας κ. Σπύρος Ζώγας, η Πρόεδρος του Αστακού κα Αρετή Γριτσίπη και ο Πρόεδρος Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης.
Δείτε πολλές φωτογραφίες από την έναρξη των εργασιών:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.