Πήρε ΦΕΚ ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ) του ΝΠΔΔ Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Μία πάρα πολύ θετική εξέλιξη. Για την σημασία της σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερο μας άρθρο τον Ιούλιο του 2020 (δείτε εδώ). Πράγματα αυτονόητα για να μπορέσει να λειτουργήσει στοιχειωδώς κάθε Νομικό Πρόσωπο, βάζοντας το άλογο πριν το κάρο, πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει ήδη από το 2015 και κανένας δεν νοιαζόντανε.
Με την ιδιότητα μας ως τακτικό μέλος του Λιμενικού Ταμείου, θέση προσφοράς και ευθύνης προς τον αγαπημένο μας τόπο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο και φίλο Σωτήρη Γερόλυμο, για την καθοριστική συμβολή του στην σύνταξη του Ο.Ε.Υ., κάτι που ήταν εκτός των καθηκόντων του, αλλά μέσα στην απεριόριστη δουλειά που βγάζει κάθε μέρα, κάθε ώρα, με περίσσια όρεξη και χαρά, βρήκε χρόνο και γι αυτό και βοήθησε τα μέγιστα το Λιμενικό Ταμείο να αποκτήσει πολύ σύντομα τον δικό του Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας και προσωπικά νιώθουμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε. 

-------------------------------

Ημερομηνία 30.3.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες του Ξηρομέρου, ότι μετά την έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ) του ΝΠΔΔ Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, από το Δημοτικό Συμβούλιο τον Σεπτέμβριο του 2020 (ΑΔΑ: Ρ9Β6ΩΚΖ-1ΕΑ), σήμερα γνωστοποιήθηκε η δημοσίευση του Ο.Ε.Υ. σε ΦΕΚ, το οποίο και επισυνάπτεται.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.