Παραλαβή του φράγματος των Αχυρών από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.


Αναρτήθηκε στις 29 Μαρτίου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου Μεταφορών και υποδομών η έγκριση:
α) του από 13-10-2020 Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής και
β) του από 03-02-2021 συμπληρωματικού Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής των εργασιών του έργου: «Φράγμα Αχυρών και συναφή έργα στο Ν. Αιτωλοακαρνανίας», ΚΕ 1430, αναδόχου «ΕΛΤΕΡ Α.Τ.Ε.», σύμφωνα με τα άρθρα 73 και 75 του Ν. 3669/2008 (όπως τροποποιήθηκαν με το άρθρο 136 του Ν. 4070/2012), όπως συντάχθηκαν και υπογράφηκαν από την Επιτροπή Προσωρινής Παραλαβής, τον ανάδοχο και τους επιβλέποντες του έργου.
Μιλάμε για μία σημαντικότατη υποδομή για το νομό Αιτ/νίας, η οποία επί πολλά χρόνια είναι στα αζήτητα και στάσιμη. Που βρίσκεται αυτή η υπόθεση δεν γνωρίζουμε και πότε επιτέλους θα ολοκληρωθεί και θα λειτουργήσει αυτή η υποδομή. Τελευταία γνώση και ενημέρωση για το θέμα είχαμε εδώ.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της προσωρινής και οριστικής παραλαβής.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.