Προσωρινή ένταξη της πρότασης για τον οδοφωτισμό στο παραλιακό μέτωπο και τον πεζόδρομο του Μύτικα, στο Leader Τριχωνίδας με χρηματοδότηση ύψους 69.942,20 €.


Στις 23 Νοεμβρίου με σχετική μας ανάρτηση σας παρουσιάσαμε στοιχεία της μελέτης για τον οδοφωτισμό στο παραλιακό μέτωπο και τον πεζόδρομο του Μύτικα, ύψους 69.942,20 €, η οποία αφού πέρασε ομόφωνα από Δημοτικό Συμβούλιο, αποτέλεσε πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου για ένταξη στο LEADER ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, στη βάση της πρόσκλησης με τίτλο: «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ», στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΛΙΕΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2014 - 2020», ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ 4: «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» (δείτε εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι η πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου, με βάση την μελέτη που έγινε από τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Ξηρομέρου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου, έγινε δεκτή και εντάχθηκε στον προσωρινό πίνακα (θα γίνει σύντομα και οριστικός) για χρηματοδότηση από το LEADER ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ και μάλιστα με την υψηλότερη βαθμολογία.
Η συγκεκριμένη πρόσκληση αρχικά είχε καταληκτική ημερομηνία Φεβρουάριο του 2021 και πήρε παράταση για Απρίλιο του 2021 και δυστυχώς δεν θα προλάβουν να γίνουν οι διαδικασίες, ώστε από το φετινό Καλοκαίρι να λυθεί το πολύ μεγάλο πρόβλημα του φωτισμού του κεντρικού πεζόδρομου του Μύτικα αλλά και του παραλιακού μετώπου (πλήρως κατεστραμμένα τα φωτιστικά και τα κυκλώματα τους), με την εγκατάσταση των φωτιστικών led που προβλέπει η μελέτη.
Δεν πειράζει όμως, μιας και μιλάμε για μία λύση δομική, όπου εξαρχής θα μπει ένας σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός ακολουθώντας μία συγκεκριμένη μελέτη και θα λάβει τέλος μία πολύ άσχημη κατάσταση που αφέθηκε για χρόνια στον Μύτικα, παρά τα χιλιάδες ευρώ εντάλματα πληρωμής (δείτε εδώ).
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της προσωρινής ένταξης στο LEADER.

4 σχόλια:

 1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δουλειά δουλειά λές Φίλε, αλλά η ανεργία δέν πέφτει.
  ένα εκατομμύριο. Άνεργοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προ χωράτε προ χωράτε και πίσω δέν αξίζει πλέον να κοιτάτε
  Προχωράτε προ χωράτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. δουλειά να γίνεται σωστή. Και το αποτελεσμα αργά ή γρήγοτα η σωστή δουλεια φερνει και το θετικό αποτέλεσμα. και μην ακους οτι ο κοσμος δεν ξερει να κρίνει τα θετικα εργα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.