Προβολείς led στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα για ενίσχυση του φωτισμού.


Από τον Νοέμβρη του 2020 σας έχουμε ενημερώσει για την βούληση της νέας δημοτικής αρχής να λύσει δομικά τα θέματα ηλεκτροφωτισμού στον Μύτικα, τόσο στον κεντρικό πεζόδρομο όσο και στο παραλιακό μέτωπο (δείτε εδώ), με την σύνταξη σχετικής μελέτης ύψους 69.942,20 €, που παρά τα πάνω από 30.000 € κομμένα εντάλματα πληρωμής από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ο ηλεκτροφωτισμός παραδόθηκε ανεξήγητα και παραδόξως σε τραγική κατάσταση.
Επίσης πολύ πρόσφατα σας ενημερώσαμε για την προσωρινή ένταξη στο LEADER της Τριχωνίδας Α.Ε. του συγκεκριμένου έργου με βάση την προαναφερθείσα μελέτη (δείτε εδώ), το οποίο όμως πρόγραμμα, επειδή έλαβε παράταση, δεν θα προλάβει να γίνει το έργο εν όψει Καλοκαιριού.
Έτσι λοιπόν με πρωτοβουλία του Προέδρου του Μύτικα και στήριξη του Δήμου Ξηρομέρου, έγινε προμήθεια 15 φωτιστικών προβολέων τεχνολογίας led των 30 Watt, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σήμερα από τον ηλεκτρολόγο του Δήμου και την βοήθεια του δημοτικού καλαθοφόρου, κατά μήκος του πεζόδρομου από το ξενοδοχείο ο «Γλάρος» έως το παλιό κοινοτικό κατάστημα, ώστε το Καλοκαίρι προσωρινά να ενισχυθεί ο φωτισμός και όταν με το καλό γίνει το έργο του ηλεκτροφωτισμού, οι συγκεκριμένοι προβολείς θα χρησιμοποιηθούν για άλλες ανάγκες ηλεκτροφωτισμού.
Πολύ καλή η κίνηση από την Κοινότητα Μύτικα και τον Δήμο Ξηρομέρου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.