Δελτίο τύπου επικεφαλής δημοτικής παράταξης ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ''.


Αστακός 26/9/2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Αγαπητοί Συνδημότες, Συνδημότισσες,
Με έκπληξη σήμερα ενημερωθήκαμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την αριθμ. ΑΠ.ΠΔΕ/ΔΠΧΣ / 2294294339/03/09/2021 και ΑΔΑ ΑΔ: ΩΓΑ47Λ6- ΛΩΦ Απόφαση της, χορήγησε σχετική γνωμάτευση- χωροθέτηση για τη δημιουργία χωματερής στη θέση Μαραθιάς Αστακού.
Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, φορέας του έργου θα είναι ο Δήμος Ξηρομέρου.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τόσο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος όσο και τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, οι οποίοι ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και των Πολιτών, αποφάσισαν την δημιουργία χωματερής στον Αστακό στη θέση Μαραθιά, σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Δήμου μας.
Καλούμε τόσο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και τον Δήμαρχο σε άμεση και κατ’ επείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβούλιου.
Επίσης, καλούμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κύριο Φαρμάκη, όπως Ανακαλέσει άμεσα τη σχετική απόφαση.
Η Παράταξη μας δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψει και να Αποδεχτεί την δημιουργία της παραπάνω χωματερής και δηλώνει ότι θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για την ακύρωση της παραπάνω Απόφασης.

Ερωτόκριτος Γαλούνης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Δυνατό Ξηρόμερο, Πρώτα ο Πολίτης

Ακολουθεί η Σχετική Απόφαση:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.