Φορτσάρει τουριστικά και ο Μύτικας (βίντεο).ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ).
Αρκετά τα έργα που γίνονται, σε καλό επίπεδο η καθαριότητα / Εντυπωσιακό το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 23/09/2021
Της Βάσως Βήττα.

Ικανοποιητική χαρακτήρισε την καλοκαιρινή κίνηση στον Μύτικα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δημήτρης Φάρρος, και κυρίως αυτή του Αυγούστου που όλα τα καταλύματα είχαν 100% πληρότητα.
Ουσιαστικά ο Μύτικας είναι τουριστικός προορισμός που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έναν σχετικά μεγάλο αριθμό επισκεπτών στα καταλύματα που υπάρχουν, αλλά το μέλλον του διαγράφεται πιο αισιόδοξο αφού γίνονται και καινούργια. Υπό κατασκευή είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων στην είσοδο του χωριού, πριν από λίγο καιρό αγοράστηκε μια έκταση που κατά πάσα πιθανότητα προορίζεται για την κατασκευή ξενοδοχείου, εδώ και μερικούς μήνες ολοκληρώθηκε ένα άλλο μικρό συγκρότημα που φέτος λειτούργησε, κάποια από τα παλιά ξενοδοχεία έκαναν γενναία ανακαίνιση, ενώ ένα άλλο μεγαλύτερο που η κατασκευή του ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια έχει προς το παρόν σταματήσει.
Οι επισκέπτες που προτιμούν τον Μύτικα, προέρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από την Ιταλία και την Γαλλία. Αρκετοί έχουν μάλιστα αγοράσει σπίτια ή ενοικιάζουν για όλο τον χρόνο στην περιοχή και...
Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 23/09 σε όλα τα περίπτερα του νομού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.