Ο λαϊκισμός και τα ψεύδη των κ.κ. Γαλούνη και Ζώγα. Η αλήθεια για τη προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων.


Ημερομηνία 26.9.2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δελτίο τύπου.

Ο λαϊκισμός και τα ψεύδη των κ.κ. Γαλούνη και Ζώγα. Η αλήθεια για τη προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων.

Κύριε Γαλούνη και κύριε Ζώγα, για πολλοστή φορά συμπεριφέρεστε ως φθηνοί λαϊκιστές, απαίδευτοι και λειτουργώντας μόνο για τις πρόσκαιρες εντυπώσεις για να δηλώσετε με οποιονδήποτε τρόπο τη παρουσία σας. Σαν δημοτικοί σύμβουλοι και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα οφείλατε να ενημερώνεστε σωστά πριν τοποθετηθείτε δημόσια, αλλά αυτά για εσάς είναι ψιλά γράμματα.

Η απάντηση:
Καμία παραλία του Μαραθιά δεν μετατρέπεται σε χωματερή όπως ψευδώς, με λαϊκισμό και για τη δημιουργία εντυπώσεων αναφέρεται και οι δύο. Το γήπεδο 17 στρεμμάτων το οποίο προτείνεται να δεσμευτεί για προσωρινή εναπόθεση μη επικίνδυνων ογκωδών αντικειμένων, είναι πλησίον του δρόμου, σε πολύ μεγάλη απόσταση από την παραλία και είναι το σημείο που μέχρι σήμερα όλα τα προηγούμενα πολλά χρόνια εναποθέτονταν άναρχα και ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα. Ο χώρος αυτός λειτουργεί ως σήμερα χωρίς κανόνες, υποβαθμίζοντας αισθητικά και περιβαλλοντολογικά τη περιοχή. Όλα τα χρόνια εκεί γινόταν εναπόθεση, το ξέρουν όλοι, υπάρχουν φωτογραφίες και στο Google Earth που το αποδεικνύουν. Επισυνάπτεται θέαση από το Κτηματολόγιο με την χωροθέτηση και τις συντεταγμένες.


Κύριε Γαλούνη σε αυτό το χώρο δεν εναποθέτατε και εσείς ογκώδη που αποκτήσατε δήθεν περιβαλλοντικές ευαισθησίες; Ποιον κοροϊδεύετε;
Εμείς λοιπόν στα πλαίσια της οργάνωσης και της τάξης σε όλα όσα άναρχα και σκόρπια παραλάβαμε, αποφασίσαμε ότι θα πρέπει και αυτό να γίνεται με έλεγχο και κανόνες, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Μέχρι τώρα οι προηγούμενες δημοτικές αρχές Ξηρομέρου δέχονταν πρόστιμα γι αυτό.
Όλοι οι σοβαροί Δήμοι αυτό κάνουν. Ορίζουν σημεία εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων, γιατί αυτά δεν πάνε κατευθείαν σε ΧΥΤΑ, ώστε εκεί με κανόνες και έλεγχο να γίνεται προσωρινή εναπόθεση τους και επαναλαμβάνουμε είναι στο σημείο που ήδη αυτό γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν φτιάξαμε κάτι νέο, αυτό υπήρχε.
Όσον αφορά εσάς κ. Ζώγα, αλλά και τον κ. Γαλούνη, μην αναφέρετε καν την ΠΟΑΥ, γιατί δεν σας έχουμε δει πουθενά και τους δύο σας, αλλά αντίθετα σε πλήρη συντονισμό μεταξύ σας, προσπαθήσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο να μπλοκάρετε τον ορισμό Δικηγόρου για προσφυγές ενάντια στην συγκεκριμένη χωροθέτηση της ΠΟΑΥ, όπου το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει ομόφωνα την εναντίωση του, μιας και περιλαμβάνει το παράκτιο μέτωπο Αστακός – Μύτικας και τον Κάλαμο και οι μελλοντικές επεκτάσεις ιχθυοτροφείων που προβλέπονται σε αυτόν το παράλογο σχεδιασμό, θα καταλάβουν χιλιάδες στρέμματα θάλασσας, όπου ο κόσμος χρησιμοποιεί για τα καλοκαιρινά του μπάνια.
Κύριε Ζώγα και τότε στην Επιτροπή Διαβούλευσης τον Αύγουστο του 2020 για την ΠΟΑΥ, εμφανιστήκατε Βασιλικότερος του Βασιλέως και ξιφουλκούσατε μαινόμενος ότι πρόκειται για έγκλημα, δηλώνοντας ότι: «…για την υγεία των παιδιών μας θα μας βρουν όλους απέναντι…» και τελικά εντός λίγων μηνών, κατά ένα περίεργο τρόπο βρεθήκατε εσείς απέναντι. Για τον κ. Γαλούνη δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Διαχρονικά πάντα απέναντι ήταν.
Λίγη σοβαρότητα και στους δύο σας δεν βλάπτει. Στο λαϊκισμό και στα ψεύδη σας, θα απαντάμε πάντα με αλήθεια και στοιχεία και η αλήθεια πάντα νικά.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

1 σχόλιο:

  1. Προ χωράτε προ χωράτε και πίσω μήν κοιτάτε
    Προχωράτε προχωράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.