Για πρώτη φορά ο Δήμος Ξηρομέρου θα πάρει μόνιμο προσωπικό 4 θέσεων, μέσω ΑΣΕΠ. Είχε ψηφίσει όχι στον προγραμματισμό των μόνιμων προσλήψεων, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Το έγκυρο ενημερωτικό site https://www.aftodioikisi.gr, δημοσίευσε τον πίνακα και τις ειδικότητες 1.477 μονίμων θέσεων των ΟΤΑ, που πρόκειται να προκηρύξει το ΑΣΕΠ εντός του Νοεμβρίου.
Πρόκειται για τη μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ, την μεγαλύτερη από την περίφημη, προ τριετίας, 3Κ/2018, για τις 8.166 μόνιμες θέσεις στους Δήμους, στην οποία ο Δήμος Ξηρομέρου δεν αιτήθηκε ούτε μία θέση(!!!), λόγω εκτροχιασμού των οικονομικών του από την «συνετή» οικονομική διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, με τον γειτονικό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας, να αιτείται 7 θέσεις που φυσικά τις πήρε (δείτε εδώ).
Όλοι γνωρίζουν την υποστελέχωση του Δήμου Ξηρομέρου. Είναι μία πραγματικότητα που έχει αναδειχθεί σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου, επί των Δημοτικών Αρχών κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη και του κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Έχει επισημανθεί από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου χρειάζεται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Η νέα δημοτική αρχή κατάφερε να συμμαζέψει εντυπωσιακά τα οικονομικά του Δήμου και έκανε για πρώτη φορά, προγραμματισμό μόνιμων προσλήψεων για το 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου, του οποίου ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας έχει 22 κενές θέσεις τακτικού προσωπικού(!!!) και αιτήθηκε 4 θέσεις.
Το θέμα ήρθε στην Οικονομική Επιτροπή στις 14 Αυγούστου 2020 και το αυτονόητο και προφανές, το καταψηφίζει η αξιωματική αντιπολίτευση(!!!) με τον πρώην Δήμαρχο κ. Γαλούνη, ο οποίος επί της θητείας του σε όλα τα δημοτικά συμβούλια έλεγε δεν έχουμε προσωπικό και η ελάσσονα αντιπολίτευση λέει παρών, χωρίς στο επίσημο έγγραφο να αναφέρεται καμία αιτιολογία για την αρνητική ψήφο και το παρών.
Η δική μας προσωπική επώνυμη γνώμη είναι ότι, οικονομική εξυγίανση του Δήμου και στήσιμο των υπηρεσιών του, είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη, οι απαραίτητες βάσεις για να πας παρακάτω.
Μιλάμε για ένα Δήμο Ξηρομέρου που παραδόθηκε κυριολεκτικά διαλυμένος σε όλα τα επίπεδα και που γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να γίνει κανονικός Δήμος.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου θα πάρει για πρώτη φορά μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ, και συγκεκριμένα 4 θέσεις.

3 σχόλια:

  1. Ο δήμος έχει Δήμαρχο και έχει και Αντιδημάρχους ο δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ

    ΩΡΑΙΟΣ

    ΜΑΛΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά έπραξε και ο δήμος μας και αιτήθηκε έγκαιρα την ισότιμη συμμετοχή του στην πανελλαδική δημόσια προκήρυξη θέσεων εργαζόμένων πλήρους και σταθερής απασχόλησης, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του δήμου μας και μέσω ΑΣΕΠ.
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης
    του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.