Επανεκκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο του Μύτικα.


Μετά την έναρξη των εργασιών στα γήπεδα του Μύτικα και της Κανδήλας τον Ιούλιο του 2021 και την διακοπή των εργασιών τον Αύγουστο λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και την μετέπειτα συνέχιση της διακοπής λόγω προβλημάτων από την πανδημία covid και λόγω προβλημάτων στις εφοδιαστικές αλυσίδες που υπάρχει παγκόσμια, εκκίνησαν ξανά οι εργασίες και αυτή την φορά θα ολοκληρωθούν, με την παράδοση και των δύο υποέργων σε Μύτικα και Κανδήλα.
Μιλάμε για τα δύο υποέργα του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Μύτικα και την περίφραξη και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου Κανδήλας, προϋπολογισμού 370.688,58 € για τα οποία είχαμε:
  • Ένταξη επί Δημοτικής Αρχής Τριανταφυλλάκη στο Φιλόδημος ΙΙ στις 2 Δεκεμβρίου 2019 (δείτε εδώ).
  • Δημοπράτηση επί Δημοτικής Αρχή Τριανταφυλλάκη στις 20 Αυγούστου 2020 (δείτε εδώ).
  • Εκτέλεση επί Δημοτικής Αρχή Τριανταφυλλάκη, από τον Ιούλιο του 2021.
Όσον αφορά το πλήρες ιστορικό του συγκεκριμένου έργου, σας έχουμε πει πως ακριβώς έχει στο πρόσφατο παρελθόν (δείτε εδώ) και θα συμπληρώσουμε ότι όλα τα έργα ανήκουν στους πολίτες και μόνο.
Με το καλό να τελειώσουν και τα δύο έργα, να εκτελεστούν και να παραδοθούν στον κύριο του έργου (Δήμος Ξηρομέρου), όπως ακριβώς αναφέρεται στη μελέτη, με τους κανόνες της Τέχνης και της Επιστήμης.













5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προ χωράτε γιατί σε λίγο ο καιρός
    θα σας πεί σταματάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα τίποτα δέν μας σταματά
    Και όλα τα εργα θα γίνουνε κανονικά.
    Τίποτα μα τίποτα δέν μας σταματά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε δύο γήπεδα και μια ομάδα. Θέλουμε τοπικά ντέρμπυ. Μυτκας Καντηλα, Καντηλα Ζαφτσα, Μυτκας Βαρνακας, και τα λοιπά. Αλα παλαιά. Πως μας καν τε ετσ τώρα. Πας σντ Καντηλα να πιεις μια μπύρα. Πως θα τσακωθείς με τον αλλονε; Για τον Ολυμπιακό; Δε γενεται; Επαναφορά στα ντέρμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.