Στον Μύτικα δεν πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι. Παραδόθηκε σαπίλα και σκότος και θα μπει φωτισμός νέας τεχνολογίας λύνοντας δομικά και μόνιμα το πρόβλημα και όχι με μπαλώματα.


Σας έχουμε ενημερώσει παλαιότερα για το πρόβλημα του σαπισμένου φωτισμού του Μύτικα που παραδόθηκε, παρά τα χιλιάδες ευρώ εντάλματα πληρωμής που κόπηκαν στο πρόσφατο παρελθόν για ηλεκτροφωτισμό.
Το πρόβλημα λύνεται δομικά, μετά από σχετική μελέτη που έγινε από τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου, για πρώτη φορά έγκριση χρηματοδότησης από την Τριχωνίδα Αναπτυξιακή και τοποθέτηση νέων φωτιστικών και νέων πινάκων ισχύος που θα γίνει πολύ σύντομα.
Άρα όχι πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι δεν έγινε, αλλά δίνεται δομική μόνιμη λύση, μιας και υπάρχει ήδη προσωρινός ανάδοχος, σε διαγωνισμό που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου και καταψήφισε ο τέως Δήμαρχος Ξηρομέρου!!! (δείτε εδώ).
Επίσης στο σημείο του μώλου του Αγίου Νικολάου, έχουν μπει προβολείς Led εδώ και πάρα πολλούς μήνες και όλος ο μώλος φωτίζεται επαρκώς για πρώτη φορά, αλλάζοντας η εικόνα του απόλυτου σκοταδιού που επικρατούσε όλα τα πολλά προηγούμενα χρόνια στο σημείο, κάτι που το σχολίασαν θετικά όλοι.

2 σχόλια:

 1. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχει σημασια να ξερουμε πότε θα πρέπει να μιλάμε πολύ δυνατά
   και ποτε θα πρέπει νσ μιλαμε σιωπηλά.
   Στο πρόσφατο θεμα λοιπόν στην κοινοτητα Καραϊσκάκη η υπερδημοσιότητα, ότι δηθεν καποιοι νοιάζονται περισσότερο, προκάλεσε κατα την γνωμη μου ζημιά παρά όφελος.

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.