Με την Δόξα Καινουργίου την 6η αγωνιστική η Α.Ε. Αλυζίας. Ήττα με 1 - 0 την 5η αγωνιστική από την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.


Στην πολύ δύσκολη έδρα της πολύ καλής ομάδας της Δόξας Καινουργίου δοκιμάζεται σήμερα Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 03:00 μ.μ. η Α.Ε. Αλυζίας. Μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα μας, η οποία έχει κάνει μία πολύ κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής 2ος όμιλος, τις 5 πρώτες αγωνιστικές, με τελική αποτίμηση μία ισοπαλία εκτός έδρας και 4 ήττες, από τις οποίες οι 2 εντός έδρας και οι 2 εκτός έδρας.
Την 5η αγωνιστική, Κυριακή 28 Νοεμβρίου, έχασε με 1 - 0 με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, δεχόμενη γκολ στο 55ο λεπτό, όταν από κόντρα στο κέντρο του γηπέδου, παίκτης της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου βγήκε τετ α τετ, κρεμώντας τον τερματοφύλακα της Α.Ε. Αλυζίας.
Η Α.Ε. Αλυζίας ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, σε ένα αγώνα που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή. Βελτιωμένη αγωνιστικά, είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες απώλεσε και το τελικό σκορ την αδικεί, όπου αν όχι την νίκη, τουλάχιστον την ισοπαλία θα μπορούσε να την έχει πάρει.
Σήμερα ο αγώνας είναι δύσκολος και ευχόμαστε στα παιδιά της Α.Ε. Αλυζίας καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.