Κλουβιά ιχθυοκαλλιεργειών αυτή την στιγμή στις μαγικές παραλίες του Ασπρογιαλίου Καλάμου Ιονίου Πελάγους (φωτογραφίες και βίντεο).


Μόλις μας ενημέρωσε αναγνώστης μας από τον Κάλαμο, στέλνοντας μας και το σχετικό υλικό, ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν κλουβιά ιχθυοκαλλιεργειών στις μαγικές παραλίες του Ασπρογιαλίου Καλάμου Ιονίου Πελάγους, που τα έφερε η θάλασσα.
Έχει ειδοποιηθεί το Λιμεναρχείο Λευκάδας να επιληφθεί του θέματος.



2 σχόλια:

  1. σιγουρα κυκλοφορουσε για μερες στη θαλασσα επικινδυνο για καθε πλεουμενο

    το αναζητησε κανεις?
    βγηκε να το μαζεψει κανεις???
    ειδοποιησε κανεις το λιμεναρχειο ότι ξερετς μας φυγανε κατι κλουβια . εχετε το νου σας μην πεσει κανεις πανω και γινει τιποτα κακο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ τώρα πρέπει να σκάσει μήνυση. Και κάποιος να επικοινωνήσει άμεσα με τα λιμεναρχεία να ρωτήσει αν το λιμεναρχείο έχει ειδοποιηθεί για κλουβιά που παρασύρθηκαν από τον καιρό. Και άστους μετά να τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.