Εγκαίνια σήμερα στο νέο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα.


Φωτογραφίες από Facebook: Γεωργία Σταύρακα, Δημήτρης
Φάρρος Παρασκευή Τζαβίδη, Αριάδνη Θεοχαρίδη. 

Παρουσία πλήθους κόσμου, της σχολικής κοινότητας και επισήμων προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του νέου κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα, το οποίο λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2022.
Ένα όνειρο πολλών χρόνων έγινε πραγματικότητα και τα χαμόγελα περίσσευαν απ' όλους σήμερα, αλλά κυρίως από τα μικρά παιδιά.
Ένα υπερσύγχρονο κτήριο προς όφελος της σχολικής κοινότητας, προς όφελος της κοινωνίας και έτσι πάει ο τόπος μπροστά.
Ένα σύντομο ιστορικό του έργου μπορείτε να δείτε εδώ, δημοσιευμένο από εμάς παλαιότερα.

















































2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΝΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΕΝΤΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στοιχημα απο δω και περα ειναι η συντηρηση και διατηρηση του συνολικου εργου - κτιριο και περιβαλλων χωρος - στα επιπεδα που παραληφθηκε. Αυτο προυποθετει ετησιο ελεγχο των μηχανολογικων εγκαταστασεων , υδρορροων κλπ για να προλαμβανονται οι σοβαρες βλαβες . Ειναι κριμα να αφεθει το εργο και να απαξιωθει.
    Κατι αλλο που θα αναβαθμισει το εργο και την ευρυτερη περιοχη των σχολικων κτιριων σαυτη τη θεση ειναι η υλοποιηση του προβλεπομενου στο σχ πολης χωρου πρασινου μεταξυ Δημοτικου και του απεναντι κτιριου του Λυκειου . Ο σημερινος ασφαλτοστρωμενος δρομος ειναι πρασινο με πεζοδρομους , και προβλεπεται ακριβως για την ενοποιηση του χωρου μεταξυ των 2 σχολειων , παραλληλα με την ασφαλεια προσπελασης στα σχολεια και την ασφαλη κυκλοφορια και επαφη των μαθητων των 2 σχολειων.
    Το κοστος δεν ειναι σπουδαιο , αξιζει τον κοπο .
    Τελος , πρεπει να πλακοστρωθουν τα πεζοδρομια γυρω απο το Λυκειο που εμειναν ετσι απο την κατασκευη του τη δεκαετια του 90 , καθως και η διαμορφωση και αναβαθμιση του αυλειου χωρου που ειναι παντου τσιμεντοστρωμενος και αφιλοξενος για τα παιδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.