Θερμότατη υποδοχή του Δήμου Ξηρομέρου, στους συντελεστές της 1ης ποδηλατικής διαδρομής από τον “τάφο στο λίκνο” του ήρωα Γεωργίου Καραϊσκάκη.


Φωτογραφίες: Χριστόφορος Ευθυμίου.

Στις 23-& 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 1η ποδηλατική διαδρομή Σαλαμίνα Σκουληκαριά Άρτας - Διοργάνωση Αδελφότητα Σκουληκαριτών Άρτας.
Το Σάββατο πρωί 23 Ιουλίου 2022 από τον ιερό ναό Αγ. Δημήτριο Σαλαμίνας, ξεκίνησε η διήμερη ποδηλατική διαδρομή από Σαλαμίνα για Σκουληκαριά Άρτας, (συνολική διαδρομή 388 χλμ) από τον τάφο στο λίκνο του ήρωα Γεωργίου Καραϊσκάκη.
Μετά το σύντομο τελετουργικό μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες και παλαίμαχοι μαραθωνοδρόμοι από την Σαλαμίνα, συνόδευσαν τον ηρωικό ποδηλάτη Ανδρέα Γεωργόπουλο μέχρι την Πάχη Μεγάρων. Από την παλαιά εθνική οδό και με θερμοκρασίες που έφτασαν σε μερικά σημεία και στους 41 βαθμούς Κελσίου φτάσανε στις 7: 00 μ.μ. στο Μεσολόγγι όπου επισκέφτηκαν τον κήπο των ηρώων.
Τη δεύτερη ημέρα Κυριακή και πιο δύσκολη με διαδρομή Μεσολλόγγι - Αστακός - Καραϊσκάκη Ξηρομέρου - Αμφιλοχία - Κομπότι - Σκουληκαριά.
Στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου όπου έδρασε ο ήρωας Καραϊσκάκης, οι συντελεστές της 1ης ποδηλατικής διαδρομής, έτυχαν θερμής υποδοχής και ζεστής φιλοξενίας από τον Δήμο Ξηρομέρου και τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, όπως δήλωσαν στο Μπαμπίνη ΙΝ τόσο ο πρόεδρος της Αδελφότητας Σκουληκαριτών Άρτας Δημήτρης Κραμπής και ο ειδικός Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδία Ελλάδος Χριστόφορος Ευθυμίου.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.