Π.Ο.Α.Υ το όπλο του κατακτητή.


Του Πάνου Ηλ. Χολή.
Πηγή: Προσωπική σελίδα Facebook.

Και μετά τον ακροβάτη, ας έρθουμε στα πλέον σοβαρά για τον τόπο.
Στο σήμερα, επίκαιρο για το Δήμο Ξηρομέρου είναι το ΟΧΙ στον επίδοξο κατακτητή, που χωρίς να ρωτήσει, αυταρχικά και βίαια, θέλει να κατακτησει το θαλάσσιο και χερσαίο χώρο του. Δεν σε ρωτάει αν το επιτρέπεις, απλά σε ενημερώνει ότι θα συμβεί. Θέλει να σου στερήσει την ελευθερία σου και το δικαίωμα στην επιλογή, θέλει να σε εξουσιάζει και να παίρνει τον πλούτο σου. Σε θέλει ραγιά και δούλο του. Ελπίζει στην ισχύ του, στις διασυνδέσεις του και το απαιτεί.
Σύμφωνα με τις πράξεις των προγόνων μας που έδωσαν το αίμα τους και την ίδια τους τη ζωή για να υπερασπιστούν τα ιδανικά τους, την ελευθερία τους και την ίδια τους τη χώρα, η απάντηση είναι και τώρα ΟΧΙ.
ΤΟ 1940 οι πρόγονοι μας ξεσηκώθηκαν, αμυνόμενοι του πατριου εδάφους.
Το 2022 οι Ξηρομερίτες πρέπει να πράξουν το ίδιο, για να υπερασπιστούν τα δικά τους τοπικά πάτρια εδάφη.
Η Επιτροπή Αγώνα, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος της, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου ώστε να ενημερώσει τους πολίτες του Νομού για το σχεδιασμό της Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ και ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ και τους λόγους που αντιστεκόμαστε.
Δικαίωμα στην πληροφόρηση έχουν όλοι οι πολίτες και ο συνταγματικός τρόπος για να γίνει είναι μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που υπάρχουν θεσμοθετημένα γι' αυτό ακριβώς τον λόγο. Να ενημερώνουν αντικειμενικά τους πολίτες.
Λέμε ΟΧΙ στους επίδοξους κατακτητές και στους υποστηρικτές τους, λέμε ΝΑΙ στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των επιλογών και των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Πολίτη.

2 σχόλια:

  1. Κύριε Χολή. Με λίγα λόγια τα είπες όλα. Πατριώτες ακούτε; διαβάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι οι λαλιστατοι σχολιαστές; Καταπιανε τη γλώσσα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.