Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση του 13ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού.


Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η Καρναβαλική παρέλαση του 13ου Μυτικώτικου Καρναβαλιού στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα και σας παρουσιάζουμε ένα φωτορεπορτάζ από διάφορες φωτογραφίες που καταφέραμε να συλλέξουμε.
Δυστυχώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί η καύση του Καρνάβαλου στο Ιόνιο Πέλαγος, μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου, ίσως η καλύτερη στιγμή του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού.
Δεν πειράζει... να είμαστε καλά να το ζήσουμε του χρόνου.

Μικρό video από κα Βάσω Παππά.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε διοργανωτές συμμετέχοντες και θεατές.
    Καλή σαρακοστή με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.