Ολοκλήρωση ιδιωτικής επένδυσης στον Μύτικα, με τη συνδρομή του τοπικού προγράμματος CLLD Leader της Τριχωνίδα Α.Ε.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Κάθε επένδυση στο εμπόριο, την εστίαση, την διαμονή στον τουριστικό Μύτικα, είναι θετικό γεγονός, που θωρακίζει την τουριστική προοπτική του Μύτικα, της Δ.Ε. Αλυζίας και του Δήμου Ξηρομέρου.
Ευχή ΟΛΩΝ μας να ολοκληρωθούν οι μεγάλες επενδύσεις σε τουριστικά καταλύματα: του 5άστερου, του 4άστερου και των πολλών άλλων μικρότερων που είναι σε εξέλιξη. Έτσι θα πάει μπροστά ο τόπος. Αυτά τα καταλύματα είναι που θα δώσουν το έναυσμα της τουριστικής ανάπτυξης, μαζί με τα έργα υποδομής που βλέπουμε να δρομολογούνται.
Σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο, το πρόγραμμα CLLD Leader της Τριχωνίδας Α.Ε., που πρέπει να το εκμεταλευτούν ακόμη περισσότεροι επιχειρηματίες

------------------------------

Πηγή: Σελίδα Facebook
Τριχωνίδας Α.Α.Ε. ΟΤΑ.

Επέκταση και εκσυγχρονισμός επιχείρησης εμπορίου τροφίμων στο Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου!
Ένα σύγχρονο σουπερμάρκετ δημιουργήθηκε, με τη συνδρομή του τοπικού προγράμματος CLLD Leader της Τριχωνίδα Α.Ε, προϋπολογισμού 300.000 € (δημόσια δαπάνη 195.000 €), με φορέα υλοποίησης τον κύριο Λιότο Γεώργιο.
Η επιχείρηση έχοντας θέσει από την αρχή υψηλά στάνταρτς, ολοκληρώθηκε και εξυπηρετεί καθόλη τη διάρκεια του έτους την δυναμική περιοχή του Μύτικα, τόσο τους ντόπιους κατοίκους, όσο και τους επισκέπτες, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Με καινοτόμα συστήματα πληροφοριών, για τα προϊόντα και τις προσφορές του καταστήματος, μέσω φορητών ταμπλετ στα καρότσια, η Επιχείρηση συναγωνίζεται επάξια τις μεγάλες αλυσίδες, στην εμπορία τροφίμων!
Ευχαριστούμε τον κύριο Λιότο, για την σημαντική αυτή επένδυση, για τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει, για τις θέσεις απασχόλησης και γενικότερα για την συνεργασία!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.