Μαύρα πανό από την Δευτέρα στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου.Από την Δευτέρα κλιμακώνονται οι αντιδράσεις δικηγόρων , δικαστικών υπάλληλων και φορέων του Αγρινίου, σχετική με την καθόλα άδικη απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην βίαιη αλλαγή του δικαστικού χάρτη στην Αιτωλοακαρνανία, με την ίδρυση κεντρικού Πρωτοδικείου στο Μεσολόγγι και την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου Αγρινίου, μέσω της μετατροπής του σε περιφερειακό.
Χθες Παρασκευή μέλη του Συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων έφτιαξαν τα πανό που θα αναρτηθούν στο δικαστικό μέγαρο την Δευτέρα που τα δικαστήρια θα νεκρώσουν μέσω της αποχής των δικαστικών υπαλλήλων και των δικηγόρων.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κλιμάκωση των αντιδράσεων, αφού θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στο σημείο του οδικού άξονα Ακτιο – Αμβρακία, που πρόκειται να εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός.
Την ίδια ημέρα στις 15:00 συζητείται στην Βουλή το έγγραφο που έστειλε ο Σύλλογος Δικαστικών υπαλλήλων Αγρινίου Γ. Μαλούσης στους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας.
Συγκεκριμένα, έχει κληθεί να απαντήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης στον Μ. Ζαμπάρα του ΣΥΡΙΖΑ και στον Ν. Παπαναστάση του ΚΚΕ μετά από επίκαιρες ερωτήσεις που κατέθεσαν, με αίτημα εξαίρεση της Αιτωλοακαρνανίας από τις αλλαγές στον δικαστικό χάρτη της χώρας.
Η συζήτηση, θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.