Κυνηγοί θησαυρών στο Παλιό Βάρνακα (αναρτημένο βίντεο στο YouTube).


Πηγή video: https://www.youtube.com

Εντοπίσαμε video στο ΥοuTube αναρτημένο 25 Μαρτίου 2024, από έρευνα για πολύτιμα αντικείμενα (θησαυρό) στο Παλιό Βάρνακα και σας το παρουσιάζουμε. Η έρευνα των κυνηγών θησαυρών εστιάζεται στον χείμαρρο του Παλιού Βάρνακα, στους νερόμυλους και στο αρχαίο φράγμα.
Eπειδή είμαστε από την περιοχή, αυτό μας κέντρισε την περιέργεια  να παρακολουθήσουμε με προσοχή ολόκληρο το video.
Επίσης ενημερώνουμε ότι, στον κηρυγμένο από το 2016 με ΦΕΚ αρχαιολογικό χώρο του βυζαντινού φρουρίου του Βάρνακα και του αρχαίου φράγματος στη θέση “Γλώσσες” (δείτε εδώ), τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκαν ζημιές σε ένα παλιό νερόμυλο, και η εφορεία αρχαιοτήτων Αιτ/νίας και Λευκάδας, έχει αποταθεί στις αστυνομικές αρχές για διερεύνηση του περιστατικού.

Ζημιές σε παλιό νερόμυλο στον Παλιό Βάρνακα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.