Η γενίκευση και όλοι στο ίδιο σακί, είναι ισοπέδωση, φασισμός και αδικία. Οι ενδιαφερόμενοι ανώνυμοι πολίτες Ξηρομερίτες της κουκούλας...


Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο: «Η γενίκευση και όλοι στο ίδιο σακί, είναι ισοπέδωση, φασισμός και αδικία» και αναφερόμαστε σε όλα τα «ανώνυμα» αλλά και επώνυμα που διακινούνται για το θέμα που δημιουργήθηκε με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, όπου οι αιρετοί όφειλαν να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές που είχαν πριν την εκλογή τους και υπερβαίνουν το ποσό των τριακοσίων ευρώ, έως την ημέρα εγκατάστασης των δημοτικών αρχών, δηλαδή έως και την 2.01.2024.
Δυστυχώς καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μίας γενίκευσης, μιας ανθρωποφαγίας, μίας λοιδορίας που φέρει ψηφιακή κουκούλα, ψηφιακοί κουκουλοφόροι εναντίον συμπατριωτών μας, που κάποιοι από αυτούς δεν χρωστάνε ούτε σεντς, με ένα ανεξήγητο μίσος και μένος που χρίζει διερεύνησης. Φυσικά όλοι γνωρίζουν για ποιους πρόκειται, για τον σχεδιασμό με κάθε λεπτομέρεια και το κίνητρο.
Την δική μας επώνυμη υποκειμενική γνώμη για το θέμα, την είπαμε με δύο άρθρα μας (δείτε εδώ και εδώ).
Πραγματικά για μία υπόθεση που εκκρεμεί στην Αποκεντρωμένη, που τα στοιχεία έχουν προσκομιστεί κανονικότατα και σύντομα θα γίνει ότι προβλέπεται, μας προκαλεί εντύπωση το μένος και η κακία. Τα πράγματα είναι απλά και είναι η εφαρμογή του νόμου και όλα τα άλλα είναι περιττά, γιατί οι περιπτώσεις είναι διαφορετικές.
  • Κάποιοι χρωστάνε με πραγματική οικονομική αδυναμία, όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων και προσωπικά έχουν την αλληλεγγύη μας.
  • Κάποιοι αμέλησαν ή δεν γνώριζαν και ξεπερνάνε για λίγα ευρώ το όριο.
  • Κάποιοι γνώριζαν ότι δεν οφείλουν και ήταν ήσυχοι, αλλά ξαφνικά τους βεβαιώθηκαν από πολύ παλιά κάποια χρήματα που δεν το ήξεραν (κλήσεις τροχαίας, ΤΑΠ κ.λπ και κακώς δεν ενημερώθηκαν για να πληρώσουν).
  • Κάποιοι, από τα ονόματα που διακινούν οι ενδιαφερόμενοι ανώνυμοι πολίτες Ξηρομερίτες της κουκούλας και της συκοφαντίας, δεν χρωστάνε ούτε σεντς, για αυτό και η κουκούλα.
  • Και κάποιοι από κακή νοοτροπία, παρότι δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, δεν πληρώνουν, που αυτό σίγουρα είναι κατακριτέο και άδικο για τους συνεπείς. Εκεί πραγματικά δεν χωρά καμία δικαιολογία.
Είναι καταφανώς γενίκευση και όλοι στο ίδιο σακί, είναι ισοπέδωση, φασισμός και αδικία, όλοι να αντιμετωπίζονται σαν να ανήκουν στην τελευταία περίπτωση, μόνο και μόνο για να βγάλουν κάποιοι το ανεξήγητο μένος τους προς συμπατριώτες μας και για ένα κακώς εννοούμενο μικροπολιτικό όφελος, που μόνο αυτό δεν πετυχαίνουν, αλλά ακριβώς το αντίθετο.
Την κουκούλα πολλοί αγάπησαν, τον κουκουλοφόρο κανείς... και δυστυχώς για αυτούς όλοι ξέρουν... τα λένε μόνοι τους.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να στηθούν αρένες με τους κουκουλοφόρους να δείχνουν τους ενόχους και το πλήθος να κραυγάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανε τη καταγγελια στην αποκεντρωμενη και τελος
    κανεις δεν θα πει τιποτα
    αυτο το πανηγυρι που γινεται ειναι ατιμια και ηδη γυρνα πισω στους εμπνευστες
    διαδικτυακος οχλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΘΑΡΑΛΛΕΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.