Πηγή: Σελίδα Facebook Προέδρου
Κοινότητας Μαχαιράς Γιώργου Μπαρμπαρούση.
Σήμερα ήταν η ημέρα που θα έπαιρνε τέλος το έργο "Ασφαλτόστρωση δρόμου από τον επαρχιακό δρόμο έως το κοιμητήριο του χωριού μας", μήκους 300 μέτρων, κάτι όμως που δεν έγινε ούτε σήμερα.
Μετά από πολλές συγκυρίες και παρατάσεις από τον ανάδοχο εργολάβο, πάνω από δύο χρόνια, τώρα προστέθηκε άλλη μια λόγω καιρικών συνθηκών και επικινδυνότητας, καθώς έβρεχε όλη νύχτα.
Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, το έργο θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα, καθώς υπολείπονται τα 2/3 ακόμη δηλαδή 200 μέτρα.
Υπομονή για λίγο ακόμη συγχωριανοί...

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.