Κάλεσμα προς τους πολίτες του Ξηρομέρου.


Η ομάδα πρωτοβουλίας για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ συγκαλεί ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στον Αστακό γιατί η προετοιμασία του λαού και η παρέμβασή του στις εξελίξεις είναι προϋπόθεση ανασυγκρότησης της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να παίξει κεντρικό ρόλο σε αυτή την ανασυγκρότηση διαμορφώνοντας μια σύγχρονη οργάνωση που να ανταποκρίνεται στις μελλοντικές κυβερνητικές ευθύνες. Σ' αυτά τα πλαίσια ξεκινάει η διαδικασία με σημείο εκκίνησης την αυτοοργάνωση της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που μέσω τοπικών λαϊκών συνελεύσεων και της επεξεργασίας όλων των θεμάτων που αφορούν στην ταυτότητα της νέας Αριστεράς, θα οδηγήσει στη Συνδιάσκεψη του Σεπτεμβρίου και στο Συνέδριο της άνοιξης. 

Στην παραλία του Αστακού
το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 8 μ.μ.
θα παραβρεθεί ο Γραμ. του ΣΥΝ Δημ. Βίτσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.