Απρόσμενη ήττα για τον Αλυζιακό.


Αναπάντεχη ήττα σοκ γνώρισε την περασμένη Κυριακή ο Αλυζιακός από τον τελευταίο στη βαθμολογία, με -8 βαθμούς Ακαρνανικό Φυτειών. Μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της 6ης αγωνιστικής επί του Πανοχθιακού, η οποία γέννησε υψηλές προσδοκίες για την ομάδα μας, ήρθε η 7η αγωνιστική να προσγειώσει ανώμαλα όλους. Εκεί που ο στόχος της ανόδου έδειχνε μέσα στις δυνατότητες της ομάδας, η απρόσμενη αυτή ήττα είναι αυτό που λέμε χύνεις την καρδάρα με το γάλα. Με την ήττα αυτή είναι σαν να ακυρώσαμε την πολύ μεγάλη νίκη με το Πανοχθιακό, ο οποίος είναι εκ των πρωτοπόρων και ουσιαστικά ανταγωνιστής για την διεκδίκηση της ανόδου.
Ο Αλυζιακός πρέπει γρήγορα να ξεπεράσει αυτή την απρόσμενη ήττα και να συνεχίσει στο πρωτάθλημα βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε στην 7η αγωνιστική και απομένουν ακόμη άλλες 19 αγωνιστικές, τίποτα δεν χάθηκε με την ήττα από τον Ακαρνανικό και τίποτα δεν κερδήθηκε με τη νίκη επί του Πανοχθιακού. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος.
Στα του αγώνα τώρα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο αιφνιδιασμό για τον Αλυζιακό. Πολύ δυνατό μπάσιμο στο παιχνίδι από τους γηπεδούχους, νωθρή και άχρωμη παρουσία από την ομάδα μας, δύο γκολ στο 25ο και στο 35ο λεπτό και η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και το παιχνίδι με τη λήξη του ημιχρόνου φάνηκε να κλειδώνει στον άσσο.
Η ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο αφυπνίστηκε και βγήκε μπροστά για την ανατροπή, αφήνοντας χώρους όμως πίσω κινδύνευε να δεχτεί και άλλα γκολ. Τελικά κατάφερε να μειώσει στο 75ο λεπτό με το Σπύρο Κατσαούνη και η προσπάθεια για την ισοφάριση έγινε ποιο έντονη. Τελικά το κατάφεραν τα παιδιά να ισοφαρίσουν στο 85ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. χωρίς να έχουμε άποψη για τη φάση. Στη διάρκεια των τελευταίων λεπτών η ομάδα μας στάθηκε τυχερή και δεν δέχτηκε γκολ όταν είχε βγει όλη μπροστά για την ισοφάριση.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας σε αυτό τον αγώνα είχε σημαντικές ελλείψεις ποδοσφαιριστών της, κάτι που πιθανόν να επηρέασε. Όπως μας είπε χαρακτηριστικά φίλαθλος της ομάδας ο οποίος ήταν στο γήπεδο των Φυτειών, «έχουμε πολύ καλή ομάδα, αλλά αν λείπουν δύο τρεις παίκτες χάνουμε πολύ σε δύναμη».
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία.

2 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει παιδιά. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Παίξτε την μπάλα σας και ο δρόμος είναι μακρύς όπως σωστά λέει και ο φίλος που έχει το blog. Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες ομάδες ανεβαίνουν παιδιά; Σπύρος Γκόλφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.