Πολυπολιτισμική καθαριότητα.


Γράφει ο Βασίλης Πολύζος.
Πρόεδρος Τ.Κ. Βάρνακα.

Έναν πρωτότυπο και έξυπνο τρόπο βρήκε η υπηρεσία καθαριότητας, σε συνεργασία με την ομάδα των απασχολούμενων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου.
Ανάρτησε ανακοινώσεις σε πέντε διαφορετικές γλώσσες (Ρουμάνικα, Βουλγάρικα, Αλβανικά, Πακιστανικά), στην πλατεία της Κανδήλας, απέναντι από το πρώην Δημαρχείο Αλυζίας, στις οποίες αναγράφεται το μήνυμα: «Σας παρακαλούμε μην πετάτε σκουπίδια στην πλατεία».
Κάθε χρόνο κατά την διάρκεια της ελαιοκομικής περιόδου σημειώνεται αθρόα προσέλευση μεταναστών στην περιοχή της Αλυζίας. Χώρος συγκέντρωσης αποτελεί η πλατεία της Κανδήλα, όπου κατά τις πρωινές ώρες δεκάδες μετανάστες περιμένουν να τους πάρουν για εργασία.
Να λοιπόν που οι κοινωνίες των μικρών χωριών μας έγιναν πολυπολιτισμικές. Σημεία των καιρών………. ή μάλλον των πολυπολιτισμικών καιρών.


3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ??????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΛΙΕΣ. ΟΛΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayta einai dikaiologies aplos oi pakosatanoi pane kai me 10 eyro thn hmera , eno oi eelines arnountai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.