Προχωράει το έργο του βιολογικού καθαρισμού για Μύτικα, Κανδήλα και Βάρνακα...


Μια πολύ ευχάριστη είδηση για την Αλυζία, για το Μύτικα σε πρώτη φάση αλλά και για την Κανδήλα, και Βάρνακα στην συνέχεια. Το έργο του βιολογικού καθαρισμού φαίνεται ότι προχωράει.
Ειδικά για τον Μύτικα που αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα είναι ένα έργο σημαντικό, ένα έργο πνοής που θα του δώσει την δυνατότητα για επενδύσεις και τουριστική ανάπτυξη. Στο ΦΕΚ 470Δ/5.9.2013 με κοινή απόφαση που υπογράφουν οι Aντιπεριφερειάρχες Αιτωλ/νίας και Λευκάδας ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ αντίστοιχα γίνεται "Καθορισμός υδάτινου αποδέκτη για τη διάθεση επεξεργασμένων αστικών μη επικίνδυνων υγρών αποβλήτων λυμάτων των περιοχών Κανδήλας, Μύτικα, Βάρνακα της ΔΕ Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου".
Η θέση που καθορίστηκε είναι η θαλάσσια περιοχή, ανοικτά του ακρωτηρίου «Καμιλαύκα» στο Μύτικα. Όπως μας είπαν από τον Δήμο Ξηρομέρου, που έκανε και τις απαιτούμενες ενέργειες, η απόφαση αυτή ήταν κομβική και καθοριστική για την συνέχεια του έργου. Εμείς λέμε μακάρι να ξεκινήσει άμεσα και να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα. Αναλυτικά τι αναφέρει το ΦΕΚ:
Το blog μας αναζήτησε το επίσημο ΦΕΚ και σας το παρουσιάζουμε παρακάτω ολόκληρο:

5 σχόλια:

 1. Καιρός ήτανε να ακούσουμε και κάτι ΠΟΛΥ καλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αν γίνει ειναι πολυ καλο....θα σωθει ο μυτικασ απο τους βοθρους..που ξερουμε ολοι που πανε......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. na ksipnisei o dimos kai na proxorhsei kanena ergo.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΜΑΚΑΡΙ.....ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ;;; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ....ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥ ΤΑ ΜΟΤΕΡ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΟΎΣΑΝ ΓΙ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΒΥΤΙΟ??? ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΤΙΟ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.