Δήλωση υποψηφιότητας κ. Δημήτριου Σ. Γκάτση με τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης».

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες.
Ο τόπος μας περνάει τη χειρότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση των τελευταίων ετών. Η αυτολύπηση και η μεμψιμοιρία όμως δεν βοηθούν σε τίποτα. Μοναδική λύση και απάντηση σε όσα μας ταλανίζουν είναι η δράση και η αντίδραση. Μονάχα έτσι έχει τη δυνατότητα ο απλός καθημερινός άνθρωπος, ο ιδιώτης να ορθώσει το ανάστημά του, να βγει από το καβούκι του και να αποκτήσει την ταυτότητα του Πολίτη.
«Μια από τις τιμωρίες όταν δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου» είπε ο μεγάλος φιλόσοφος Πλάτων. Με αυτό το σκεπτικό, δηλαδή την επιτακτική ανάγκη της συμμετοχής στα κοινά, μπροστά μάλιστα στον κίνδυνο που διατρέχει ο τόπος από τη δράση καιροσκόπων και πολιτικάντηδων, κυρίως όμως με την βαθιά πεποίθηση ότι ο Αστακός και το Ξηρόμερο αξίζουν μια καλύτερη τύχη και πορεία εκθέτω τον εαυτό μου στη μεγάλη πρόκληση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου και παράλληλα αναγνωρίζοντας τα τρωτά και τα λάθη του παρελθόντος πιστεύω στην ανάγκη της αλλαγής, η οποία ποτέ δεν είναι ούτε ανώδυνη ούτε εύκολη ούτε ευκαιριακή. Είναι προσπάθεια συλλογική και χρονοβόρα. Ως εκ τούτου ακολουθώ τον συνδυασμό «Το Ξηρόμερο Αλλάζει - Επιλογή Ευθύνης» της κ. Κωνσταντίνας Σαμαρά, γιατί είμαι πεπεισμένος πως τόσο η ίδια η επικεφαλής όσο και οι αξιόλογοι συμπολίτες μας που την στελεχώνουν μπορούν να κάνουν την ανατροπή και να οδηγήσουν το Δήμο Ξηρομέρου σε ένα καλύτερο μέλλον. Δύσκολο εγχείρημα και μεγάλο στοίχημα!
Ενώνω λοιπόν τις προσωπικές μου δυνάμεις, τις γνώσεις μου, το ανεξάρτητο φρόνημα, την ευαισθησία και αγάπη μου για τον Αστακό με το συνδυασμό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει ένα νέο ξεκίνημα στον τόπο μας, τον χαρισματικό αλλά παραμελημένο... Τον τελικό λόγο τον έχετε εσείς οι πολίτες. Η δύναμη της επιλογής βρίσκεται στα δικά σας χέρια σας. Εμπιστεύομαι την κρίση και το αίσθημα ευθύνης που πιστεύω ότι σας χαρακτηρίζει και προχωρώ σε αυτό τον αγώνα με ταπεινότητα αλλά και θάρρος.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Γκάτσης του Σωτηρίου
Γεωπόνος

Λίγα λόγια για μένα.

Γεννήθηκα το 1973 στον Αστακό όπου μεγάλωσα και τελείωσα τη βασική μου εκπαίδευση. Στη συνέχεια σπούδασα στο Τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησα το 1999. Μετά τη στρατιωτική μου θητεία εργάζομαι ως γεωπόνος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου θέση την οποία υπηρετώ από το 2000 μέχρι σήμερα. Έχω επιμορφωθεί πάνω σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης. Τα τελευταία έτη δραστηριοποιούμαι στον πρωτογενή τομέα με την δημιουργία βιολογικού ελαιώνα. Μιλάω αγγλικά και γνωρίζω άριστα τη χρήση των Η/Υ. Συμμετείχα κατά το παρελθόν στα κοινά με την Κίνηση Πολιτών Αστακού. Διαμένω μόνιμα στον Αστακό. Αγαπώ τον αθλητισμό και ασχολούμαι με τη ποδηλασία.

1 σχόλιο:

  1. Δημήτρη καλή επιτυχία.
    Θυμάσαι στο αρματαγωγό Οινούσαι που βρωμούσε; Εσύ την έκανες΄μετά από 3 μήνες όταν εγώ μπήκα. Θα τα πούμε φίλε από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.