Ανακοίνωση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, για τις 67.364,94 € για συντήρηση αντιπυρικών ζωνών του Δήμου Ξηρομέρου.


Έχει ενδιαφέρον αυτή η ανάρτηση (δείτε εδώ), γιατί περιγράφει στην ουσία μία από τις πρώτες αναθέσεις από την Οικονομική Επιτροπή του Προϋπολογισμού του 2017, ενός Προϋπολογισμού που έχει περάσει από χίλια κύματα και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η έγκριση του.
Δείχνει προς τα που το πάει ο Δήμαρχος, αν δηλαδή θα ακολουθήσει μια συνετή πολιτική όσον αφορά τις δαπάνες εν όψει και του δανείου ή αν θα συνεχιστεί το πάρτι των προηγούμενων χρόνων.
Κατά τη γνώμη μας είναι προφανές ότι "έξις δευτέρα φύσις", που έλεγαν και οι πρόγονοί μας.
Ενώ είναι, ίσως, η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος επιλέγει ως μέθοδο ανάθεσης ένα περίπου πρόχειρο διαγωνισμό (προσφορές), εν τούτοις το αποτέλεσμα του διαγωνισμού δεν αφήνει κανένα περιθώριο για βελτίωση της εικόνας στον Δήμο Ξηρομέρου.
Έτσι ενώ η πίστωση του Δήμου για τη συντήρηση των αντιπυρικών ζωνών είναι για την Αλυζία και τις Φυτείες 21.686,79 €, ο εργολάβος παίρνει το έργο στην Αλυζία με έκπτωση μόλις είκοσι πέντε ευρώ και είκοσι τριών λεπτών (25,23 € !!!!!!!!) στην τιμή των 21.661,56 € και διαφορετικός εργολάβος παίρνει το έργο στις Φυτείες επίσης με την ίδια ακριβώς έκπτωση (!!!!!!!) των είκοσι πέντε ευρώ και είκοσι τριών λεπτών (25,23 € !!!!) Εδώ ο διαγωνισμός διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες!!!!
Θα έχει ενδιαφέρον να βλέπαμε τι έκπτωση έδωσαν οι εργολάβοι που έχασαν την ανάθεση. Τέλος πάντων η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να γελοιοποιηθεί και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να της το αρνηθεί κανείς, όμως δε θα επιτρέψουμε την ανικανότητα, την αδιαφάνεια και την φαυλότητα που τη διακρίνει να μεταφερθεί στην κοινωνία και να χαρακτηρίσει ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου.

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών

8 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
    ΤΗΣ Α-Ντί-Πολίτευσης
    ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο παθαίνουμε και όταν ψηφίζουμε.
    ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους απο συνήθεια.
    και μετά γκρινιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζουμε δηλαδή απο συνήθεια
    οτι αμα χασουν τις εκλογες η κ. Κουμανδράκη και ο Γαλούνης
    θα καταστραφεί ο δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALA SA KANOUNE DEN THELETE LUPH, TO TRABAEI TO KORMAKISAS GIAUTO TSAKONOSASTE OLA AUTA TA XRONIA METAKSI SAS NA TRONE OI DIAFOROI EKLEKTOI KAI SIA ME XRYSA KOUTALIA, EITAI EINAI POLITIKOI ARXONTES, EITAI EINAI DHMOTIKOI ARGOSKOLIDES,H OUSIA EINAI MIA, O TOPOS EKEI ME TOSA XRHMATA POU EXEI DOSH H EUROPH EINAI OPOS TON AFISA EDO KAI TRIANTA XRONIA, POLY MIKRH DIAFORA SE DROMOUS, KATHARIOTHTA, EKSIPYRETISH, GIATI PANTA OI EKLEGOMENOI KATHGOROUN TOUS PROOIGOUMENOUS OTI TA FAGANE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν ψηφιζουμε ετσι...αερα πατερα τι να περιμενουμε...
    αλλη φορα λοιπον να βαζουμε κριτηρια...την προσφορα
    τους στον τοπο...το ηθος τους...την αξιοπρεπεια...
    και τι ικανοτητες εχουν.Διαφορετικα...τι ειχες Γιαννη
    τι ειχα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τιμωρια πες 50 φορες το πατερ ημων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι θεοί εάν υπάρχουν δέν ασχολούνται κάθε μέρα με μάς.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.