Ανεφοδιασμός σκαφών με βενζίνη στο λιμάνι του Μύτικα.


Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι πρωινές ώρες (περίπου από 08:30 π.μ. έως 01:00 μ.μ.) και απογευματινές ώρες (περίπου από τις 06:30 μ.μ. έως 08:00 μ.μ.) στο χώρο του λιμανιού του Μύτικα, στο δυτικό μπαστούνι, δραστηριοποιούνται δύο συμπατριώτες μας, όπου με κατάλληλα βυτία κάνουν ανεφοδιασμό με καύσιμα (βενζίνη) στα ταχύπλοα σκάφη.


Μπορείτε να πλαγιοδετήσετε προσωρινά και με την μάνικα να βάλετε καύσιμα στο σκάφος σας ή εναλλακτικά να παραγγείλετε καύσιμα μέσω τηλεφώνου και να έρθει ειδικά για εσάς το βυτίο στο λιμάνι.
Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν καταχωρισμένοι και οι δύο επαγγελματίες στην ενότητα ''Χρήσιμα'' του Blog μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.