Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου, τον Σεπτέμβριο στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας», διοργανώνει το 3ο Climbing Festival.


Το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Σεπτέμβρη διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Αναρρίχησης στο πεδίο Βούλκος - Καμηλαύκας στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
Εκεί όπου τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου Πελάγους συναντούν τους κάθετους βράχους της αρχαίας Αλυζίας, 25 διαδρομές σπορ χαρακτήρα περιμένουν από τον αρχάριο μέχρι και τον πιο έμπειρο αναρριχητή να τις σκαρφαλώσουν.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:
Άφιξη το Σάββατο το πρωί με μπάνιο στην παραλία του Μύτικα και από τις 3 το μεσημέρι και μετά, ραντεβού στο πεδίο για αναρρίχηση. Από τις 6 – 7 την ίδια μέρα θα υπάρχει δυνατότητα για αναρρίχηση για τους μικρούς μας φίλους, ενώ με την δύση του ήλιου προβολείς θα φωτίζουν το πεδίο για μια μοναδική εμπειρία νυχτερινής αναρρίχησης. Μετά την αναρρίχηση θα ακολουθήσει δείπνο στην ταβέρνα «Ηλιοτρόπιο», στην παραλία του Μύτικα, όπου θα υπάρξει κλήρωση με δώρα από τους χορηγούς του φεστιβάλ και παρουσίαση του powerball.
Κυριακή πρωί, πάλι μπάνιο στις παραλίες γύρω από το Μύτικα ή ακόμα και μια βόλτα με το καράβι της γραμμής στο νησάκι Κάλαμος και από το μεσημέρι και μετά αναρρίχηση στο πεδίο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΕΟΣ Αγρινίου: 2641045512 καθημερινά από τα 20.30 έως και 22.00.
Ροδίτης Νίκος (έφορος αναρρίχησης): 6974004783.
Μωυσίδης Ηρακλής: 6948529201.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πραγματικά μία πολύ ωραία εκδήλωση από τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου, ο οποίος για δύο ημέρες στο αναρριχητικό πεδίο, θα έχει στήσει ένα πολύ όμορφο υπαίθριο πάρτι, με καλεσμένους αναρριχητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και αρχάριους (ενήλικοι + ανήλικοι), που μπορούν με την βοήθεια και την καθοδήγηση έμπειρων αναρριχητών, να δοκιμάσουν ανάβαση στο πεδίο.
Το πεδίο θα φωταγωγηθεί τις βραδυνές ώρες, θα υπάρχει μουσική, δροσιστικά αναψυκτικά, κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και πολλές άλλες εκπλήξεις.


Επίσης σας ενημερώνουμε ότι φροντίσαμε ώστε το αναρριχητικό πεδίο να βρίσκεται περασμένο στους χάρτες Google Maps. Έτσι λοιπόν με τον πλοηγό της Google, που όλα τα smartphones κινητά τηλέφωνα και Tablet με λειτουργικό σύστημα Android διαθέτουν, μπορείτε να βρεθείτε πολύ εύκολα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το αναρριχητικό πεδίο.

15 σχόλια:

  1. Μήπως θα έπρεπε να διορθώσετε τη τοποθεσία γιατί κι εσεις θα ξέρετε ότι η Καμπλάφκα δεν είναι Μύτικας αφού ανήκει διοικητικά στην Κανδήλα? Επίσης η παραλία στο Ηλιοτρόπιο ανήκει στο Αρχοντοχώρι. Θα μπορούσατε να γράψετε απέναντι του Μύτικα και Καλάμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μας !
      τι ηλιοτρόπιο ειναι ενός Αρχοντα στο ήθος Αρχοντοχωρίτη
      αλλά γεωγραφικά ανηκει στην περιφέρεια της κοινότητας Μύτικα
      το δε Αρχοντοχώρι εχει πολλή μεγάλη σε έκταση έδαφική παραλιακη και ορεινη περιφέρεια που χρήζει αξιοποίησης.
      ολα αυτά ομως θα τα δούμε στην πορεία του χρονου πρίν και μετα την εκλογική δημοκρατική αναμέτρηση με το πολιτικ8 κατεστημένο της ευρυτερης περιοχής μας.
      καλημέρα μας !

      Διαγραφή
  2. εκτος απο τους διοικητικους προσδιορισμους υπαρχουν και οι γεωγραφικοι ελεθθεροι προσδιορισμοι με βαση αυτο που βλεπει και αντιλαμβανεται καποιος και παραδειγμα κανενας δεν λεει τα Κυθηρα οτι ειναι στον Πειραια
    τωρα αν εσεις θελετε να τους απαγορεψουμε η να ριξουμε και καμια επιπληξη με προστιμο σε οσους τους χρησιμοποιουν παω πασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ζορι τραβα ο ανθρωπος
    τον ενοχλει που καποιος λεει παω για μπανιο στην παλιοβαρκα στο μυτικα αντι να πει παω για μπανιο στη παλιοβαρκα στο αρχοντοχωρι
    τον ενοχλει που καποιος λεει θα ανεβω στην αγια λεουσα στον μυτικα αντι να πει θα ανεβω στην αγια λεουσα στην κανδηλα
    αβυσος η ανθρωπινη ψυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητέ 12:49 μ.μ. ατυχές το παράδειγμα. Σύμφωνα με το σκεπτικό σας για γεωγραφικούς προσδιορισμούς άνετα μπορειτε να πείτε ότι και το νησάκι Κάλαμος είναι του Μύτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητέ 12:49 μ.μ. ατυχές το παράδειγμα. Σύμφωνα με το σκεπτικό σας για γεωγραφικούς προσδιορισμούς άνετα μπορειτε να πείτε ότι και το νησάκι Κάλαμος είναι του Μύτικα. Και δεν υπάρχει λόγος να είστε ειρωνικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητέ 12:49 μ.μ. ατυχές το παράδειγμα. Σύμφωνα με το σκεπτικό σας για γεωγραφικούς προσδιορισμούς άνετα μπορειτε να πείτε ότι και το νησάκι Κάλαμος είναι του Μύτικα. Και δεν υπάρχει λόγος να είστε ειρωνικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καθολου ειρωνικος
    εγω σας λεω τι αντιλαμβανεται καποιος και λεει.
    για τον καλαμο λεει παω στο καλαμο και δεν λεει παω στον καλαμο στον μυτικα
    για την παλιοβαρκα λεει παω στη παλιοβαρκα στο μυτικα
    για το ξενοδοχειο θεσμο λεει παω στο θεσμο στο μυτικα
    για την αγια παρασκευη λεει παω στην αγια παρασκευη στη κανδηλα
    εσυ ζητας να λεει ο κοσμος με βαση τα διοικητικα ορια των κοινοτητων που καθορριστηκαν μετα την επανασταση του 1821
    ο κοσμος λεει αυτο που αντιλαμβανεται με τα ματια του τη συνηθεια του και το μυαλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΑΡΕΥΩ ΣΤΙΣ ΕΧΙΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ. ΤΟ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ?
    ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ. ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΙΓΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΛΙΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:17 μ.μ. γιατί σας ενοχλεί η αλήθεια? πριν κατέβουν οι Ζαφτσάνοι να φτιάξουν δυο μαγαζιά και να ακουστούν αυτές οι παραλίες έξω απ τον Μύτικα ούτε καν ξέρατε πως λέγονται οι περιοχές εκεί και βέβαια ούτε τις διαφημίζατε. Όσο για την Αγιά Ελεούσα αν και η Κανδήλα τη παραχώρησε στον Μύτικα κανείς δε λέει οτι ειναι της Κανδήλας..φροντίστε τουλάχιστον όμως να φτιάξετε κι ένα μονοπάτι...κι εκείνη την έρημη Αγιά Τριάδα σας την έδωσε η Κανδήλα αλλά κι αυτή την έχετε να βόσκουν πρόβατα. Δεν ενοχλεί ο προφορικός λόγος και πως θα πούμε πού πάμε για μπανιο. Αλλο όμως να γράφονται επίσημα σε blogs και sites ανακρίβειες. Ηρεμείστε λοιπόν. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ?????????? παω να βρω τα συμβολαια παραχωρησης

      Διαγραφή
  10. 3:1 μ.μ. ΧΑΧΑΧΑ...ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟ ΤΩΡΑ? Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικα ποια ειναι τα ορια του Μυτικα; Νομιζω οτι σε λιγο θα λεμε οτι Μυτκας ειναι Καντηλα και Ζαβτσα.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ετσι που κανουμε οι επισκέπτες θα νομίζουν οτι βρισκόμαστε
    σε "εμφύλιο διακοινοτικό πόλεμο "
    τα αφήνουμε όλα τα σχολια και περιμενουμε τους επισκέπτες μας Ορειβάτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είστε σοβαροί; Κάνει τρέλα ή εγώ τρελαίνομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.