Νίκος Ζώγας: Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου ώρα μηδέν.


Του Νίκου Ζώγα.
Ανεξάρτητου Δημοτικού
Σύμβουλου Ξηρομέρου.

«Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΧΑΘΗΚΕ!!!»
Οι αποδείξεις επί του θέματος είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο.
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!!.....
Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης την περασμένη Τρίτη 23-2-21 με 10 θέματα σοβαρά ΣΥΝ ΕΝΑ σοβαρότερο αυτό της ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος, μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει την ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ, την ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ και την ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ που διακατέχουν την δημοτική αρχή σε βασικά και λειτουργικά θέματα του Δήμου.
Και τι εννοώ με αυτό;
Όταν πρόκειται η εκάστοτε δημοτική αρχή να φέρει προς ψήφιση το Τεχνικό Πρόγραμμα, το οποίο είναι η βάση στην οποία στηρίζεται το τρέχον έτος, δεν το τοποθετεί τελευταίο μετά από 10 θέματα!!!!
Το φέρνεις προς συζήτηση μόνο του, καλείς όλους τους προέδρους των Κοινοτήτων να συμμετέχουν είτε μέσω τηλεδιάσκεψης είτε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και μην πείτε ότι δεν γίνονται συγκεντρώσεις γιατί πρέπει να τηρούμε τα μέτρα λόγω κορονοϊού,διότι ο ίδιος ο Δήμαρχος και όλη η παράταξη του πριν από περίπου μια εβδομάδα συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο!
Τα συμπεράσματα δικά σας...!!!!
Ένα Τεχνικό Πρόγραμμα λοιπόν ΑΞΙΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής την οποία κατηγορούσαν και συνεχίζουν να κατηγορούν!
Αλλά οποίος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα!
Στην προκειμένη περίπτωση αποδεικνύεται περίτρανα ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ Η ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΟΥ κου Γαλούνη.
Άλλος ένας χρόνος χαμένος χωρίς ούτε ένα νέο έργο έστω σε ΜΙΑ τοπική κοινότητα!!!
Πώς λοιπόν τα χωριά μας θα επιβιώσουν χωρίς καμία στήριξη και κανένα όραμα από την Δημοτική Αρχή;
Πώς θα γίνει νοικοκύρεμα όταν οι Απευθείας Αναθέσεις ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό;
Πώς θα έρθει η ανάπτυξη για να δοθεί κίνητρο στους νέους να μείνουν στα χωριά μας;
Αυτή είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ που ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ;
Ειλικρινά λυπάμαι...
Λυπάμαι για την κατάντια που έρχεται... για την τρικυμία που θα βουλιάξει τον τόπο μας...!

Υ.Γ. 1: Αναρωτιέμαι αν ο Δήμος διοικείται;!

Υ.Γ. 2: Πρώτη φορά στα χρονικά η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 20:00 μ.μ. και τελείωσε στις 04:30 π.μ. (ξημερώματα). Κατά τις 02:00 π.μ. όταν θα ξεκινούσε η συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα, ζήτησα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. να γίνει διακοπή της συνεδρίασης και να μεταφερθεί το θέμα του Τ.Π. προς συζήτηση σε επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση.
Ο Πρόεδρος μου απάντησε ότι έχουν ξεπεράσει τις προθεσμίες και πρέπει να συζητηθεί σήμερα.

Υ.Γ. 3: Κατά την τελευταία ώρα της συζήτησης μέσω τηλεδιάσκεψης που πήρε τον λόγο ο κύριος Πετρονικολός, Προέδρος της Τ.Κ. Βασιλόπουλου, ανέφερε ότι ύστερα από πολλές προσπάθειες και οχλήσεις προς την Δημοτική Αρχή, αντί να του υποδείξουν τον νόμιμο τρόπο, δηλ, να κάνει αίτηση προς την Τεχνική Υπηρεσία, να κάνει αυτοψία ο αρμόδιος υπάλληλος και να αποφανθούν για την επικινδυνότητα ή μη του γεφυριού, Αντ´ αυτού πήγε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με μια κορδέλα για να κάνει αυτοψία του γεφυριού και βεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι θα φτιάξει το γεφύρι!
Έχουν μπερδέψει τις αρμοδιότητες τους και εκτός αυτού νομίζουν ότι διοικούν τις επιχειρήσεις τους!
ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ;!!!
Και τι άλλο θα δούμε ακόμα στον Δήμο Ξηρομέρου εν έτη 202;;;;
Τελικά ποιος είναι ο Λαϊκιστής και ο μη σοβαρός σε αυτή την κοινωνία;
Αλλά όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα και οι απαντήσεις έχουν στερέψει, τότε ακολουθεί η φρασεολογία!
Τους αφήνω στον κατήφορό τους...!!!

Με τιμή

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

Νικόλαος Ζώγας

2 σχόλια:

  1. Αν ακούσεις τα ηχητικά του συμβουλίου κ. Ζώγα όπως τα ακούσαμε κι εμείς οι δημότες θα δεις ότι ο πρόεδρος δεν πήγε στο γεφύρι με κορδέλα αλλά με κοπέλα που τυχαίνει να είναι μηχανικός του δήμου. Τον οδηγό έκανε. Την κορδέλα την είχε η κοπέλα. Για να γελάσουμε και λίγο γιατί ακούγοντας και διαβάζοντας τον κ. Ζώγα τραβάμε τα μαλλιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωρα μηδέν κ Ζώγα για το χρέη του Δήμου είς τη ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.