Οι καλοκαιρινές ομπρέλες του Δήμου Ξηρομέρου αφαιρούνται από τον αέρα.

Η μία ομπρέλα που παραμένει μέχρι σήμερα.
Είμαστε στην καρδιά του Χειμώνα, τα χιόνια έφτασαν μέχρι την θάλασσα, μέχρι και ο Κάλαμος γέμισε με χιόνι, αλλά οι καλοκαιρινές ομπρέλες του Δήμου Ξηρομέρου παραμένουν στην παραλία της Τράπεζας του Μύτικα για πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι τώρα, εκεί γύρω στις αρχές Οκτώβρη, ο Δήμος φρόντιζε να τις αφαιρεί.
Το Νοέμβριο μία από αυτές την πήρε ο δυνατός αέρας και έφυγε με δύναμη στο κεντρικό δρόμο και ευτυχώς δεν περνούσε κάποιο όχημα ή ακόμα χειρότερα κάποιος άνθρωπος, γιατί τότε θα είχαμε δυσάρεστα να σας πούμε. Η ζημιά έγινε σε μέρος της περίφραξης στο γειτονικό οικόπεδο.
Ακόμα και μετά από αυτό ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έσπευσε να μαζέψει την άλλη μία ομπρέλα που παρέμεινε στην παραλία, περιμένοντας άλλο ένα δυνατό αέρα να την πάρει και ευχόμαστε η τύχη να βοηθήσει, να μην έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Ότι απέμεινε από την ομπρέλα που έσπασε και την πήρε ο αέρας. 

2 σχόλια:

  1. Μακαρι να μν την παρει ο αερας αυριο ειπαι νοτια 7 μποφόρ...ααα κ μακαρι να μείνει μεχρι το καλοκαίρι για τους λουόμενους...προσευχή λοιπόν όλοι με την βοήθεια του θεου να παραμείνει ως το καλοκαίρι..αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο αδιαφοροι ειναι φιλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.