Κοπή πίτας από τον Ηρακλή Αστακού και ανακοίνωση του αποκριάτικου πάρτι του.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο το βράδυ 02/02/2019 στο Καφέ – Μεζεδοπωλείο - Ψητοπωλείο «Ο ΤΖΑΚ» και σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αποστόλης Ντίνος, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και επιτυχίες στην ομάδα.
Ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την πολύ καλή συνεργασία με τη Διοίκηση και την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους. Ευχαρίστησε, επίσης, τα κρεοπωλεία Σκουτέρη και Σόμπολου για την προσφορά των κρεάτων. Το φλουρί, μαζί με ένα δώρο ρολόι χειρός, κέρδισε ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Λιβάνης.
Επίσης, κάνουμε γνωστό ότι το Σάββατο της Αποκριάς 9 Μαρτίου 2019, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο ετήσιο αποκριάτικο χορό του στην αίθουσα εκδηλώσεων ΚΤΗΜΑ ΙΟΝΙΟ του κ. Βαγγέλη Χολή, με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Συνεπιβάτες». Θα ακολουθήσουν λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και βραβεύσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΗΡΑΚΛΗ και ανθρώπων που πρόσφεραν στον αθλητισμό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.