Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, βράβευσε τους άριστους αθλητές του Κενταύρου Αστακού, για τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Κύπελλο (φωτογραφίες).Τον δάσκαλο - προπονητή Γιώργο Μαρίνο του Tae Kwon Do και τους αθλητές του Κενταύρου Αστακού, που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 23/24 Νοεμβρίου 2019, βράβευσε με την επίδοση τιμητικής πλακέτας ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης. 

Επιμέλεια: κα Σταυρούλα Κρίθυμου.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Προπονητής Γιώργος Μαρίνος, τονίζει: 
«Ιδιαίτερη τιμή χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 για τον σύλλογο μας η πρόσκληση του Δημάρχου Ξηρομέρου κύριο Τριανταφυλλάκη Ιωάννη στο γραφείο του.
Ο κύριος Δήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πορεία του συλλόγου και απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συμμετέχοντες, στην πρόσφατη επιτυχία μας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do.
Ως πρώην αθλητής και πρωταθλητής ο ίδιος, στο άθλημα της πυγμαχίας, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθεί όποιος έχει υψηλούς στόχους στον αθλητισμό, και δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά, ευχαριστώντας τα γιατί μέσω των δράσεων και των επιτυχιών προβάλουν την πόλη σε όλη την Ελλάδα.
Κύριε Δήμαρχε σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε. Μας δώσατε ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας, για την επίτευξη του σκοπού μας, που δεν είναι άλλος από την γενικότερη πρόοδο των παιδιών, την ολοκλήρωση του χαρακτήρα τους μέσω του αθλήματος που υπηρετούμε, και φυσικά την προβολή του τόπου μας.
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΑΣ... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ..»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.