Επιμορφωτικά σεμινάρια στο Γυμνάσιο Κανδήλας και Λύκειο Μύτικα.


Δελτίο τύπου.

Πραγματοποιήθηκαν στο Γυμνάσιο Κανδήλας και στο ΓΕΛ Μύτικα με μεγάλη επιτυχία επιμορφωτικά σεμινάρια, που διοργάνωσε ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αιτ/νιας κ. Βετσόπουλος Απόστολος του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον προϊστάμενο του ΚΕΣΥ Αιτωλ/νιας κ. Δρ. Ρισβά Αθανάσιο, τον υπεύθυνο του ΚΕΣΥ κ. Συμεών Γοργκόλη και τους Διευθυντές του Γυμνασίου Κανδήλας κ. Νίκα Ευδοκία και ΓΕΛ Μύτικα κ. Πολίτη Νικόλαο.
Οι συναντήσεις έγιναν με τους εκπαιδευτικούς των παραπάνω σχολείων για παιδαγωγικής φύσεως ζητήματα την Τρίτη 26/11/2019 και ώρα 12:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.,  στο χώρο του ΓΕΛ Μύτικα, καθώς και με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου Κανδήλας και ΓΕΛ Μύτικα στο χώρο του Γυμνασίου Κανδήλας με θέμα: «Ιδιαιτερότητες και προβλήματα Εφηβείας», την Τρίτη 26/11/2019 και ώρα 17:00-19:00 μ.μ.
Σκοπός των επιμορφωτικών σεμιναρίων ήταν η ενημέρωση τόσο των εκπαιδευτικών, όσο και των γονέων, για θέματα που αφορούν στην ψυχολογία του εφήβου, ώστε να υποστηριχθούν και να ενισχυθούν οι προσπάθειες των μαθητών για τη συνεχή βελτίωση τους σε προσωπικό, συναισθηματικό, γνωστικό και κοινωνικό επίπεδο και να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεσμών μεταξύ οικογένειας και σχολείου.
Μετά τις συναντήσεις έγινε διαλογική συζήτηση με μεγάλη συμμετοχή και εκφράστηκε η επιθυμία να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον τέτοιες συναντήσεις, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκαν οι διοργανωτές των συναντήσεων.1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και κατανοητοί απ όλους! !!Σας ευχαριστούμε! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.