Συνεχίζει στο "τιμόνι".Στον πάγκο του Ηρακλή Αστακού θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Λιάκας.

Ο 41χρονος τεχνικός είχε το τελικό ραντεβού με τους διοικούντες το μεσημέρι της Τετάρτης και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί για μία ακόμα χρονιά.
Ο Λιάκας ανέλαβε τον Ηρακλή τον Ιούλιο του 2018. Την πρώτη χρονιά η ομάδα πέτυχε το στόχο της απευθείας παραμονής, ενώ πέρσι έκανε πολύ καλή πορεία τερματίζοντας στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συζητήσεις με παίκτες, καθώς η ανανέωση της συνεργασίας ήταν κοντά το προηγούμενο διάστημα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.