Συλληπητήρια από τις δημοτικές παρατάξεις της Λαϊκής Συσπείρωσης των Δήμων ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.


Οι δημοτικές παρατάξεις της Λαϊκής Συσπείρωσης των Δήμων ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Χρήστου Γαζετα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.
Η πολιτιστική του διαδρομή, συνοδεύτηκε από ευγένεια και ήθος. Καθώς άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στα πολιτιστικά δρώμενα του Ξηρομέρου. Ως διαχειριστής του μπλόκ xiromeronews με ανιδιοτέλεια έδωσε φωνή και βήμα στο εργατικό - λαϊκό και αγροτικό κίνημα της περιοχής μας, για να προβάλει τις θέσεις του και να ενημερώνει το λαό μας. Ήταν πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης των Δήμων ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ και ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΩΡΑΪ́ΤΗΣ ΝΩΝΤΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.